Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПт, 29-Бер-2024, 12:59

НАШІ ДІТКИ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » МАЛЮК З'ЯВИВСЯ НА СВІТ » Дитячий садок і школа » Робимо домашні завдання разом (Посилання в допомогу школяру)
Робимо домашні завдання разом
ТатікаДата: Пт, 25-Вер-2009, 13:22 | Повідомлення # 1
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Хімічний форум
Форум української спільноти хіміків

Доступно тільки для користувачів
На ньому ви знайдете багато цікавої та корисної інформації, а також відповіді на запитання


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Пн, 28-Вер-2009, 15:54 | Повідомлення # 2
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Сайт Бібліотека школяра

Доступно тільки для користувачів

Сайт Бібліотека школяра був створений в квітні 2008 році. Цей сайт присвячений шкільній освіті учнів восьмих - одинадцятих класів. На сайті максимально зібрана та інформація, яка стане у нагоді учню протягом всього навчального року. Тут Ви зможете знайти і ознайомитись з творчістю та життєвим шляхом великих письменників української і світової літератури, з діяльністю великих історичних постатей, шкільні твори з української та зарубіжної літератури, стислі перекази текстів зі шкільної програми, реферати з різноманітних предметів.
Короткий опис сайту:

Розділ сайту "Алгебра" зібрав в собі велику коллекцію розв`язків завдань та вправ різноманітної складності. Основну увагу було приділено розв`язку завдань та вправ з учбового плану учнів загальноосвітніх середніх шкіл 8-х - 11-х класів.

Розділ сайту "Фізика" анонсує Вам розв`язок домашніх завдань з учбового плану учнів загальноосвітніх середніх шкіл 8-х - 11-х класів.

Розділ сайту "Хімія" анонсує Вам розв`язок домашніх завдань з учбового плану учнів загальноосвітніх середніх шкіл 8-х - 11-х класів.

Розділ сайту "Біографії" містить в собі інформацію про життя та творчість великих письменників, політиків, художників, видатних людей і сладається з підрозділів: біографії українських письменників, біографії зарубіжних письменників, історичні діячі.

Розділ сайту "Реферати" містить в собі велику колекцію докладів, доповідей, рефератів з різноманітних наукових проблем, а також цікаву та пізнавальну інформацію.

Розділ сайту "Зарубіжна література"зібрав в собі велику коллекцію шкільних творів з зарубіжної літератури. На сайті максимально підібрані твори з літератури, які допоможуть Вам в стислі строки написати чудові роботи та отримати вищій бал. Всі твори викладені відповідно до шкільної програми учнів українських шкіл.

Розділ сайту "Українська література" зібрав в собі велику коллекцію шкільних творів з української літератури. На сайті максимально підібрані твори з літератури, які допоможуть Вам в стислі строки написати чудові роботи та отримати вищій бал. Всі твори викладені відповідно до шкільної програми учнів українських шкіл.

Розділ сайту "Українська мова" зібрав в собі велику коллекцію учнівських творів з мови.

Розділ сайту "Англійська мова"зібрав в собі рішення вправ та завдань (письмових), переклад текстів за підручником "Английский язык" В.М. Плахотника, Р.Ю. Мартиновой для учні 8-11 класів.

Розділ сайту "Стислі перекази" представляє стислий, але вичерпний переказ творів великого розміру. Після ознайомлення з переказами Ви матимите повну уяву про зміст повного твору, його головних героях, сюжетні лінії, тему, ідеї.

Розділ сайту "Прислів`я та приказки"представляє до Вашої уваги прислів'я та приказки українського народу.

Розділ сайту"Крилаті вирази"пропонує Вам ознайомитись з крилатими висловами народної творчості та висловами з творів української літератури.

Розділ сайту "Фразеологічні вирази" пропонує Вам ознайомитись з фразеологічними виразами української народної творчості.


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ДаянаДата: Пт, 16-Жов-2009, 18:00 | Повідомлення # 3
Мама помічниця
Группа: Модератори
Повідомлень: 77
Статус: Offline
Також додам у допомогу школярам та їх батькам.Тут ви зможете знайти багато цікавого,що стосується української літератури,є безкоштовні аудіо книги,У розділі"Велика перерва" можна вибрати ігри з діткамита таклж скачати українські мультики.
Доступно тільки для користувачів
 
Форум » МАЛЮК З'ЯВИВСЯ НА СВІТ » Дитячий садок і школа » Робимо домашні завдання разом (Посилання в допомогу школяру)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


"НАШІ ДІТКИ" © 2024