Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСб, 20-Кві-2024, 05:32

НАШІ ДІТКИ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » З ЖИТТЯ МАМИ » Теревені » Психологія вибору аватарки. (Що ховається за найпоширенішими типажами?)
Психологія вибору аватарки.
suranovДата: Вт, 26-Січ-2010, 16:35 | Повідомлення # 1
Зародок
Группа: Новачки
Повідомлень: 4
Статус: Offline
Психологія вибору аватари. Що ховається за найпоширенішими типажами?

Тварини. Один з найпопулярніших видів аватар. Кожна тварина має у свідомості людини певний набір ознак. У кішки це ласка, домашність, незалежність, у собаки - відданість, чесність, у змії - мудрість, у бика - сила, завзятість ... Звичайно ці якості вважають в собі головними люди, що ховаються за такими картинками.

Герої мультфільмів. Психологічно перспективна аватара, хазяїн якої БАЖАЄ бути схожим по характеру на героя. Не варто чекати правдивих розповідей від людини, що ховається під личиною кролика Банні, зате "коту Леопольду" можна довіритися цілком. Традиційні мультиплікаційні аватари найчастіше вибирають підлітки. Для дорослих більше характерні персонажі японського аніме.

Знаменитості. Хазяїн аватарки, якщо тільки на ній не зображений політик, заявляє про свої пристрасті. Приховане послання, яке вона несе, говорить: "Я дуже сучасний, я в курсі того, що відбувається у світі музики (спорту, кіно). Мені подобається ця тема, я люблю цього героя й із задоволенням буду спілкуватися зі схожими на мене людьми. Іншим прохання не турбувати ". Політичні аватари говорять про аполітичність і почуття гумору.

Злодеи. "Злі" картинки звичайно вибирають люди, які прагнуть до самотності. Замкнені і легко вразливі. Їх власників часто відвідують агресивні фантазії, вони мучаться комплексом провини. Часто така аватарка використовується як "запасна" і "одягається" в моменти найбільшого роздратування. З її носієм варто поводитися вкрай обережно.

Ексклюзив. Власник нестандартної, власноручно виготовленої аватари - особа незалежна, досить зверхнє, знає собі ціну. Аватарка для нього щось начебто торговельної марки, яку він захищає і розкручує і за якою пильно стежить (щоб не вкрали). Легко йде на спілкування, любить сперечатися, розумний, упертий, свою точку зору відстоює до останнього. Уразливий, але отходчів.

Реальне обличчя. Використовується вкрай рідко, але зовсім не через те, що хазяї не можуть переробити в аватару власне фото. У Мережі, де надзвичайно цінується можливість збереження анонімності при досить інтенсивному спілкуванні, відкриття свого обличчя - знак особливої довіри. Майже що інтим. Використання такої аватари говорить про готовність до реальної зустрічі.

Натурна аватарка. У такій аватаре фон означає більше, ніж предмет. Ховається за подібною картинкою людина схильна до нестандартного мислення. Він не любить розповідати й навіть просто говорити про себе. Йому взагалі неприємні конкретні теми. Зате завжди готовий поговорити про світоустрою. Легко ранимий, любить природу, не переносить тусовок і фамільярності. Романтик. Поважає чужу думку, прагне його зрозуміти.

"Силовий" герой. Майже напевно за цією аватарою ховається підліток. Доросла людина, що вибирає подібну картинку як свого мережевого втілення, страждає яскраво вираженим комплексом неповноцінності. У житті він самотній, безпорадний і песимістичний. Може стати вірним другом. Як коханця або чоловіка малопридатний.

Спокусниця. У повністю оголеному вигляді зустрічається рідко. Найчастіше за відвертими картинками ховаються дами, що активно шукають нових віртуальних знайомств. Легкі і приємні в спілкуванні, ненастирливо, люблять компліменти. Вельми прівязчіви. На реальний контакт ідуть з великими труднощами. Запросто можуть виявитися "мережевими транссексуалам", особливо в окремих випадках повного оголення.

Автор: Ігор Алфьоров

 
Форум » З ЖИТТЯ МАМИ » Теревені » Психологія вибору аватарки. (Що ховається за найпоширенішими типажами?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


"НАШІ ДІТКИ" © 2024