Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПт, 29-Бер-2024, 00:36

НАШІ ДІТКИ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » З ЖИТТЯ МАМИ » Навчання, робота » Робота в Інтернеті. Ази для новачка. (тема обговорення і висновків)
Робота в Інтернеті. Ази для новачка.
ТатікаДата: Пн, 14-Вер-2009, 19:28 | Повідомлення # 1
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Усім хто прочитав статтю і тим хто не бачив її в очі, але має запитання щодо віддаленної роботи сюди. А для тих хто не знайшов її у розділі тут маленький повтор

Багатьох цікавить де і як, в просторах Інтернет мережі знайти гідний заробіток. З власного досвіду скажу, що найкращим і реальним є копірайт, рерайт, журналістика, ведення блогів та створення сайтів. Такий невеличкий власний бізнес може бути як додатковим, так і головним джерелом доходу для Вашої родини. Якщо Ви маєте натхнення и бажання стати фрілансером, тоді ця стаття і усі рекомендації мають стати Вам у пригоді.

Робота в Інтернеті. Ази для новачка.
Перш за все скажу, що завдяки такому заробітку можна отримувати до 1000$ і більше, але для того потрібні години і навіть тижні довгої і тяжкої праці. Всі ми з чогось починали. Я особисто на той час, коли почала займатись фрілансом в мережі не мала жодного досвіду роботи з текстами та статями. Але безробіття і бажання самостійності брало гору. Перші зароблені гроші витратила на поповнення рахунку мобільнику. З одного боку - це копійки, більше схожі на разові заробітки, а з іншого поштовх для досягнення більших цілей, досягнення головного стабільності надходження коштів.

Отже, сходинка перша – Ваш стимул і бажання працювати!

Далі йде – вибір місця роботи! В цьому я Вам трішки допоможу надавши посилання на найбільш рейтингові сервіси для фрілансерів. Хочу зауважити, що робота фрілансера в більшості випадків російськомовна, тому готуйтесь і оцініть власні сили

1. Для початку невеличка бонус програма. З нею я заробляю більше 200 російський рублів в місяць Скажете невеликі гроші, зате стабільно і не потребує великих зусиль. Міні – копірайт на який витрачаєте не більше 5 хвилин в день http://irecommend.ru/content/vzroslie-poprobuite не лякайтесь про секрети роботи на тій чи іншій біржі буду розповідати усім бажаючим у відповідній темі форуму. Так ось про бонус - нагадую що це цікаве посилання  допоможе Вам заробити!

2. Другим, і не менш популярним слід виділити магазин готового контенту Texttrader.ru. Тут Ви матимете можливість повністю реалізовувати свій потенціал і продавати свою працю за гідною ціною. За якісну роботу – якісна винагорода. В магазині готового контенту Ви самі розміщуєте статті і встановлюєте ціну на них.


3. Сайт для креативних і творчих людей http://www.free-lance.ru. Створений саме для пошуку віддаленої роботи. Завдяки йому фрілансер, може без проблем знайти цікаву і прибуткову роботу і реалізувати свої творчі здобутки.

4. Advego – біржа унікального контенту: копірайтінг, рерайтінг, переклади. Завдяки їй Ви підшукаєте замовлення, яке підходить саме Вам.

На сайті є біржа статей, безкоштовні програми:

- Перевірка унікальності тексту;

- Перевірка онлайн орфографії ;

- SEO аналіз тексту.

Advego.ru - система покупки и продажи контента для сайтов, форумов и блогов

5. Сервіс NeoText.ru – найкращий пошук роботодавців, замовлення рекламних статей, контент наповнення сайтів, прес-релізи і багато іншого. Гарної Вам співпраці з цим ресурсом Биржа копирайтинга NeoText

6. Заробіток на своєму сайті на партнерстві з PPA системами. Якщо ви є власником власного сайту, або маєте бажання його створити, то завдяки грамотно підібраним PPA системам, ви зможете перетворити такий вид заробітку на постійний. Видом PPA (pay-per-action) є партнерки. В таких партнерських програмах вам платять, за будь-яку дію, здійснену користувачем, який перейшов на спеціальну сторінку (landing page) по Вашому унікальному партнерському посиланню.Інколи такі програми називають PPL (pay-per-lead) і в перекладі практично те саме. Для власників сайтів гарним заробітком може стати хостинг розміщення файлів. Такий як оцей, реклама скаже за себе сама:


7. Одним з кращих і популярніших засобів розвитку бізнесу, є створення Інтернет магазина. Він стане надійною підтримкою і розкручуванням для вже наявного реального бізнесу, а також може використовуватись для продажів в мережі Інтернет.

Для тих хто кому мало віриться, що онлайн заробіток, не міф наведу в приклад свою хорошу подругу завдяки якій, я власне і прийшла в цей бізнес. Ознайомитись з нею та її роботами можна за адресою http://slovotext.ru Її реальний заробіток досить високий, але не будемо акцентувати увагу на чужих здобутках. Думаю ознайомившись з представленими нею роботами і самим захочеться зайнятись самовдосконаленням.
Робота в Інтернеті. Ази для новачка.

Як висновок, скажу, що робота цікава і творча, а Ваша індивідуальність створює неповторні контенти. Задумайтесь над таким не заумним заробітком і почніть власну справу. Успіхів Вам на цій стежині!



Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Ср, 16-Вер-2009, 15:46 | Повідомлення # 2
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Насам перід, для початку роботи вам знадобиться программа для первірки унікальності написаних текстів. ЇЇ можна скачати Тут

Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Пт, 02-Жов-2009, 13:03 | Повідомлення # 3
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Окремо хочу винести посилання для тих хто хоче заробляти на заливанні файлів в інтернет.



Тут ви матимете власну кімнату, та за умовами бонус програми отримаєте 5 доларів стартового капіталу.
Гарної Вам роботи і великого заробітку!


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Ср, 20-Січ-2010, 13:18 | Повідомлення # 4
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Багато цікавої інформації на тему заробіток в інтернеті та всяких різних бонус програм можна знайти ось тут
Доступно тільки для користувачів
Тут можна знайти відповіді на усі запитання що цікавлять новачка.

Ось стаття а в оригіналі за козним терміной йде нове посилання з детальним роз'ясненням та інструкцією
Файлообменник
Файлообменник - это сервис, предоставляющий пользователю место для хранения его файлов и круглосуточный http и даже FTP доступ к ним. С главной страницы файлообменника пользователь загружает файл на сервер, и получает постоянную ссылку, которую можно публиковать на страницах веб-ресурсов: форумах, досках объявлений, на собственных блогах и сайтах. Любой пользователь может скачать бесплатно с файлообменника этот файл, пройдя по ссылке. Многие файлообменники платят деньги за скачивание загруженных файлов тем, кто эти файлы загружал на сервер.

Фриланс
Или по-другому - удаленная работа. Фриланс - это форма организации труда, при котором работодатель и исполнитель могут находиться как угодно далеко друг от друга. Руководство выполнением проекта осуществляется при помощи электронных средств связи или по телефону. Фрилансер- человек, выполняющий работу без заключения долговременного договора с работодателем, нанимаемый только для выполнения определённого перечня работ.

Копирайтинг
Копирайтинг- написание оригинального текста продвигающего рекламный продукт, идею, человека, организацию, веб-ресус и т.п.

Рерайтинг
Рерайтинг- это изменения текста при котором он становиться уникальным.

Консалтинг
Консалтинг - это платное консультирование клиентов по какой-либо хорошо изученной теме.

Партнерские программы
Это форма делового сотрудничества между продавцом и партнерами, при котором партнеры привлекают пользователей на сайт продавца и получают деньги в виде процента или фиксированной суммы за какое-то оговоренное действие (например, заполнение формы, посещение определённых страниц, покупку товара, привлечение других лиц к партнерской программе (многоуровневая партнерская программа) и т.д.

Инвестиционный проект (hyip)
Инвестиционный проект (hyip) - экономический или социальный проект, основывающийся на инвестициях; обоснование экономической целесообразности, объема и сроков осуществления прямых инвестиций в определенный объект, включающее проектно-сметную документацию, разработанную в соответствии с действующими стандартами.

Форекс
Форекс- это международный валютный рынок, который работает круглосуточно по будням с 2 ч. ночи понедельника до 2 ч ночи субботы. Это самый крупный финансовый рынок в мире. Его оборот превышает 1 триллион долларов в день, что более, чем в 30 раз больше совокупного объема всех фондовых рынков США.

Интернет-аукцион
Интернет-аукцион - это очень удобный способ продать или купить любую вещь или товар. Основное преимущество заключается в том, что не нужно составлять и расклеивать объявления, размещать их в СМИ, интернет-досках объявлений, форумах, а потом отвечать на звонки покупателей. Система настроена таким образом, что сама предлагает Вам наилучший вариант покупки - продажи товаров, что избавляет вас от лишних хлопот и экономит массу времени.

Букмекерские конторы
Один из неплохих и увлекательных заработков. Усвоив основные аспекты ставок, можно выигрывать постоянно. Даже в случае, если ставка не сыграла, Вы все равно окажитесь в выигрыше. Сумма выигрыша при этом будет составлять 5-10% от ставки.

Биржа статей
Заработок на бирже статей заключается в продажа места на сайте, блоге, форуме или другом месте веб-пространства под статьи.

Биржа контента
Биржа контента - это виртуальный магазин, в котором выставляются на продажу статьи, очерки, посты, комментарии и т.п. Пользователь может быть в роли продавца своих работ - копирайтер, или заказчика - web-мастер

Биржа ссылок
Заработок на бирже ссылок заключается в продаже ссылок со своего веб-ресурса в ручном или автоматическом режиме со всех, проиндексированных поисковыми системами, страниц Вашего сайта.

Рекламные брокеры
Рекламные брокеры- это посредники между рекламодателем и владельцем сайта. С их помощью рекламодатель может создать собственную партнерскую программу (рекламную компанию), а владельцы сайтов могут зарабатывать на рекламе, размещая ее на своем ресурсе.

Парковка доменов (паркинг доменов)
Парковка домена (паркинг домена) - возможность коммерческого использования домена, не создавая сайта, и не занимаясь его продвижением.

Продажа сайтов, аренда сайтов.
Суть заработка понятна уже из самого названия: создается сайт с целью последующей его продажи или аренды.

Киберсквоттинг
(англ. cybersquatting) — приобретение доменных имён, созвучных названиям известных компаний, или просто с «дорогими» названиями с целью их дальнейшей перепродажи или размещения рекламы.
Виды киберсквоттинга: отраслевой; брендовый; географический; именной; тайпсквоттинг

Реселлинг доменов
- это предоставление услуг по регистрации доменов от более старших партнеров к младшим. Это происходит из-за некоторых ограничений, которые ставят вышестоящие партнеры. Конечный партнер - это и есть клиент, которому нужен домен.

Реселлинг хостинга
Один из популярных на сегодняшний день бизнесов веб-хостинга, заключающийся в аренде части сервера с последующей перепродажей хостинга.

Создание веб-сайтов сателлитов
Сайт сателлит- это небольшой хорошо оптимизированный ресурс, имеющий сходную тематику с Вашим главным ресурсом. Допустим, у вас есть хорошо раскрученный и грамотно оптимизированный сайт, занимающий одну из первых строчек в выдачах поисковых машин. Вы желаете увеличить популярность вашего проекта за счет вытеснения конкурентов. Для этого, собственно, и воздвигаются сайты-сателлиты.

Дорвеи
Дорвей- это страничка, оптимизированная по одному из запросов не имеющая никакой информационной ценности. При посещении этой страницы обычно происходит перенаправление пользователя на другой сайт.

Смс биллинг
С помощью смс биллига (sms billing) Вы сможете организовать на собственных ресурсах самые разнообразные смс сервисы: платное скачивание материалов и документов, оплату дополнений к аккаунтам участников он-лайн игр, платное размещение объявлений, голосования и многое другое.

Оплата за просмотр Ваших картинок
Вы загружаете на сервер картинку, получаете ее адрес, размещаете у себя на сайте, блоге, в дневнике и т.д. и получаете оплату за просмотр картинки.

Игры на деньги
Умея хорошо играть в определенную игру, можно зарабатывать играя с реальными людьми на деньги , в известные игры: покер, дурак, гонки, крестики - нолики, преферанс, шашки, нарды, бильярд и многие другие, а также зарабатывать отвечая правильно на вопросы в интеллектуальных играх.

Адалт
Адалт - это заработок связаный с порно-сайтами.

Заработок на сайте vkontakte.ru
Да, там действительно можно зарабатывать.

Заработок на обмене валюты
Это заработок, или мошенничество?

Аутсорсинг
Aутсорсинг (англ. outsourcing)- заключение субдоговора на выполнение работ с внешними фирмами. Это организационное решение, передача стороннему подрядчику некоторых функций; практика передачи ответственности за выполнение определенных функций в производственном процессе сторонним компаниям.

Заработок на рекламе:

- баннерная (медийная) реклама - реклама в виде баннеров различного формата, размещаемых сети интернет.
- контекстная реклама - это реклама, которая оформляется в виде текстовых объявлений на страницах веб-ресурсов.
- iframe реклама - сайт рекламодателя открывается вместе с основным сайтом, но визуально его не видно.
- pop-up, pop-under реклама - это реклама в виде выскакивающих или всплывающих окон поверх основного окна (pop-up) или под ним (pop-under)

Спонсоры:
Постинг - это размещение комментариев, сообщений (постов) на сайтах, форумах и блогах за плату
Кликовые спонсоры (заработок на РРС) - оплата за клик по баннерам или текстовым объявлениям.
Почтовые спонсоры - на почтовый адрес будут приходить задания (регистрация, клик, серфинг). Как правило цена оплата составляет 0,001- 0,02. Реже немножко больше.

Серфинг - оплата просмотр сайтов в ручном режиме

Оплачиваемые опросы - оплата за заполнение анкеты-опроса.

Оплата за регистрации - оплата за регистрацию на других веб-ресурсах

Оплачиваемые задания - на сайте у спонсора есть список заданий с ценой за его выполнение. Как правило это регистрация на сайте по реферальной ссылке или клик. Оплата 0,01 - 0,10$

Автосерфинг - просмотр сайтов рекламодателя в автоматическом режиме.

Заработок на просмотре видео рекламы -оплата за просмотр рекламных видео-роликов.

Заработок на чтении смс - после регистрации у спонсора, на мобильный телефон будут приходить рекламные смс. За это Вам начисляются деньги.

Капча - вставляете в окошко код с картинки, нажимаете enter и на ваш счет зачисляются денежные средства.

Бонусы - некоторые сайты чтобы привлечь к себе посетителей выплачивают бонусы. Как правило это 1-3 коп. Крайне редко 1-3 цента.


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Пт, 24-Гру-2010, 13:59 | Повідомлення # 5
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Посилання для тих хто не бажає багато працювати, але хочу мати на поповнення телефону
Опросов нет


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Вт, 08-Лют-2011, 16:37 | Повідомлення # 6
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Хочу застерегти усіх хто задумується над тим працювати з oprosoff.netсайтом чи ні
Опросов нет
Сайд один з тих хто обманює і не плотить коштів працівникам. Я відпрацювала майже два місяці і так нічого і не отримала. Після того як відправила листа з прохання роз'яснити де мої кошти мене просто забанили і тепер до них на сайт я попасти не можу.
Негідники!

Вибачаюсь перед всіма хто зареєструвався за моїм посиланням


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Пн, 18-Кві-2011, 18:30 | Повідомлення # 7
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Приват Банк відкриває нові можливості!
Регистрация


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ruslanmДата: Сб, 07-Кві-2012, 17:07 | Повідомлення # 8
Зародок
Группа: Новачки
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Робота в інтернеті за допомогою Webmoney

Простий заробіток в інтернеті. Прибуток залежить лише від ВАС! (Дочитайте до кінця, це важливо, і цікаво і займе всього кілька хвилин, але дочитайте до кінця!)
Привіт!!
 
ТатікаДата: Сб, 14-Кві-2012, 23:05 | Повідомлення # 9
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Навіть не знаю чи останнє повідомлення має право на життя. перевіряти інфу не бажаю, але застерігаю будьте уважні!

Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Пн, 04-Лют-2013, 13:09 | Повідомлення # 10
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline

RotaPost - Эффективная реклама в блогах

Эффективная реклама в блогах 

Рекламодателю
  • Большая качественная база площадок
  • Удобство, проверенное на практике
  • Улучшение позиций в Яндекс и Гугл
  • О Вашем бренде заговорят


Вебмастеру
  • Гарантируем стабильный доход
  • Регулярные выплаты
  • Большой выбор рекламодателей
  • Мотивация к развитию блогов


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
stepysДата: Нд, 13-Бер-2016, 15:20 | Повідомлення # 11
Зародок
Группа: Новачки
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Привіт усім!
Я перепробував багато способів заробітку в інтернеті. Зараз основний дохід роблю на цих проектах http://www.platnijopros.ru/ru/Users/Registration/Referal/1214650 і http://www.wmmail.ru/index.php?cf=reg-newr&ref=stepys. З першого Вам періодично надсилають опитування, а на другому потрібно переглядати листи. Без усяких вкладень. А створюючи свою команду, заробляється ще легше.
Рекомендую!
 
Форум » З ЖИТТЯ МАМИ » Навчання, робота » Робота в Інтернеті. Ази для новачка. (тема обговорення і висновків)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


"НАШІ ДІТКИ" © 2024