Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧт, 28-Бер-2024, 10:45

НАШІ ДІТКИ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ВІТАЄМО! ВСЕ ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ФОРУМ. » Життя форуму » Правила Проведення Фотоконкурсів (Що варто знати приймаючи участь у фотоконкурсах)
Правила Проведення Фотоконкурсів
ТатікаДата: Вт, 25-Сер-2009, 19:49 | Повідомлення # 1
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Правила участі у фотоконкурсах:

1. Ваше бажання прийняти участь у конкурсах.
Ніхто Вас не змушує брати участь у конкурсі, але якщо Ви вирішили взяти участь, будь ласка, будьте готові до того, що Ваша фотографія, незважаючи на ступінь захопленості Вами до зображеної на ній людини, може як виграти, так і програти. Це не говорить про те, що Ви, Ваша дитина, або Ваш чоловік недостатньо гарні. Це говорить лише про те, що чиясь фотографія була в композиційному або якісному плані виконана краще Вашої.

2. До участі в конкурсі допускаються Ваші власні фотографії (файл у форматі JPG).
Свою фотографію бажано супроводити якимось коментарем - підписом (веселим, оригінальним, цікавим, власне, бажано що б це не було щось на кшталт «Це моя дівчина Іринка» ). Ваша фотографія також повинна мати коротку назву.
Приймаються тільки оригінальні аматорські фотографії.
Фото, які раніше виставлялись у темах форуму, в підписах, тощо не можуть брати участь у конкурсах! Якщо такі порушення будуть помічені, то фото знімається з конкурсу без попереджень та пояснень.
Фото має бути зроблено відповідно учасницею чи членами її родини. Не публікуйте фотографії з Інтернет - мережі.
Фотографії відредаговані у графічних редакторах, фотомонтажі або колажі в конкурсі брати участь не будуть. Єдиний виняток - дозволяється прибрати ефект червоних очей.
Увага – це важливо!!!

Адміністрація залишає за собою право відбору фотографій, які допускаються на конкурс. Кожен учасник може розмістити тільки одну фотографію для участі у конкурсі. Будь ласка, віднесіться до вибору фотографії, яку Ви виставляєте на конкурс відповідально. Важливо не тільки вибрати фото яке підходить за тематико конкурсу, але й має певну художню цінність. Тобто така, котра може бути цікава великій кількості відвідувачів сайту (а не тільки членам Вашої родини й близьким).

3. Як розмістити фотографію для участі у конкурсі.
Якщо Ви вирішили взяти участь у певному конкурсі, то Вам потрібно:
Інструкція викладена у наступному пості.

4. "Правопорушення"

Чому в лапках, думаю, зрозуміло.
Учасникам конкурсу забороняється прибігати до штучної накрутки голосів.
Приклади штучної накрутки голосів:
- Кількаразова реєстрація з одної IP-Адреси з метою голосування за свою фотографію.
Залучення своїх родичів, друзів, знайомих на сайт із винятковою метою проголосувати за Вас у фотоконкурсі, а так само заклики проголосувати за свою фотографію на інших форумах і сайтах не дозволяються. Пам'ятаєте, що в нас конкурс фотографій, а не конкурс "У кого більше друзів у мережі".
Загалом, варіантів маса - результат один: Санкції.

5. Адміністрація форуму вправі застосувати до порушника наступні санкції:
- Попередження листом про неприпустимість подібних дій.
- Зняття фотографії з фотоконкурсу та зниження рейтингу.
- Бан.
Застосовується в самих виключних випадках, якщо користувач починає з'ясовувати відносини з приводу видалення його фотографії з конкурсу, при цьому переходить на особистості й ображає учасників форуму або адміністрацію.
Ви, звичайно ж, вправі захистити свою честь і гідність, але тільки в розділі «Питання до адміністрації форуму» при цьому не забуваючи про коректність. Ви повинні надати докази своєї позиції, які будуть розглянуті адміністрацією й командою форуму.

6. Переможці фотоконкурсів будуть оголошені у розділі «Життя форуму», в темі, де створювався даний конкурс.
Саме там будуть виставлені й фотографії - переможниці.

За перемогу у фотоконкурсах будуть роздаватися медалі
Загальну політику форуму з проведення конкурсів визначає Адміністратор.

Удачі Вам і лояльності.
salute


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Вт, 25-Сер-2009, 19:53 | Повідомлення # 2
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Інструкція по розміщеню фотографій для конкурсів

1. Увійти в розділ форуму - " Життя форуму"
2. Зайти у відповідну тему конкурсу.
3. Створити повідомлення.
4. У вікні повідомлення вставити фото. Яким чином вставити фото читаємо тут Це для тих хто не в курсі, як вставляти посилання на фото.
5. Під фотографією написати назву фото та короткий опис. Бажано якісь креатив. Докладно написано у правилах проведення фотоконкурсів.
6. Створити повідомлення.

Тепер Вам лишилось чекати поки адміністрація перевірить фото. Якщо фото задовольняє всім умовам конкурсу, то після перевірки воно з'явиться в темі в період голосування. Ви зрозуміли, що Ваше фото повинен схвалити модератор. Якщо Фото не схвалене, воно не потрапить на Конкурс. В цьому випадку вам буде надіслано листа у приватну скриньку про те, що фото не прийняте і вказані причини, через які воно не прийняте. Ви зможете подати на даний конкурс інше фото, якщо ще не закінчиться період подачі фотографій. Модератор має право редагувати назву фото і коментар до нього, якщо вони порушують умови фотоконкурсу.

Поки не розпочнеться період голосування Ви не зможете переглядати фото та додавати коментарі, голосувати за них можна буде лише в перід голосування.

Кожен зареєстрований учасник може проголосувати за 5-7 фотографій, залежно від окремого конкурсу. Під час голосування буде створене опитування. Опитування буде приховане і кількість голосів буде оприлюднене після закінчення голосування.
Якщо виникне спірне питання, то буде призначений другий тур голосування серед фото, які набрали рівну кількість голосів. Голосувати зможуть лише користувачі, які мають більше 50-ти повідомлень на форумі.

Важливо!!!

1. Всі коментарі до фотографій учасниць допускаються лише після оголошення переможців.
2. Всі подяки дозволяються також після закінчення голосування.
3. Авторство фото тепер не приховане.
4. Фото, які раніше виставлялись у темах форуму, в підписах, тощо не можуть брати участь у конкурсах! Якщо такі порушення будуть помічені, то фото знімається з конкурсу без попереджень та пояснень.


Підведення підсумків ФОТОКОНКУРСІВ і оголошення переможців
Після закінчення періоду голосування будуть підведені підсумки і оголошені переможці. І у новій темі можна буде привітати переможців і подякувати за віддані голоси.


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Вт, 25-Сер-2009, 19:56 | Повідомлення # 3
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Як голосувати?

Голосування проводиметиться в окремій темі, де будуть виставленні усі фото, що приймають участь. Проголосувати за фото можна буде шляхом звичайного опитавуння, в якому Ви виберете три переможниці (фото які сподобались найбільше)


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
Форум » ВІТАЄМО! ВСЕ ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ФОРУМ. » Життя форуму » Правила Проведення Фотоконкурсів (Що варто знати приймаючи участь у фотоконкурсах)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


"НАШІ ДІТКИ" © 2024