Коли ваша дитина почала самостійно тримати голову?
|
|
Татіка | Дата: Ср, 09-Вер-2009, 14:32 | Повідомлення # 1 |
Мама трьох принцес
Статус: Offline
| Дівчата в мене такий питаннячко. В свій час коли ми ходили до лікаря нам постійно з перших днів казали викладати дитя на животик (пасти коників). Обґрунтували тим, що так маля швидше привчиться тримати голівку та й газики мучитимуть менше. Я так і робила. Хотілося б дізнатися як цей процес проходив у вас??
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |
Оленка | Дата: Чт, 28-Січ-2010, 18:20 | Повідомлення # 2 |
Зародок
| Так, нам також казали класти на животик. Памятаю, що діти, лежачи на животику, самостійно високо почали піднімати голівку у 1,5 міс. Мені здається, що це нормально.
|
|
| |
MAECTP0 | Дата: Сб, 30-Січ-2010, 13:07 | Повідомлення # 3 |
Зародок
| 2 тижні Додано (30-Січ-2010, 13:07) --------------------------------------------- але в дома повторювати не раджу
|
|
| |
Татіка | Дата: Сб, 30-Січ-2010, 18:28 | Повідомлення # 4 |
Мама трьох принцес
| MAECTP0, ОГО!!!
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |
MAECTP0 | Дата: Сб, 30-Січ-2010, 19:48 | Повідомлення # 5 |
Зародок
| ну так ... Хто робив?!?!?? з першого разу й який козак. вчіться, мазили. взагалі-то ми щось відійшли й йому було дуже цікаво от маля й повернуло голівку на інший бік й поклало на тахту. надалі ми старались щоб то не повторялось так рано...
|
|
| |
Маринка | Дата: Вт, 02-Лют-2010, 12:46 | Повідомлення # 6 |
Зародок
| Наш малыш начал держать голову в 1,5 месяца. А разве такое бывает, что в 2 недели держит голову ребенок??? Хм... Во всяком случае я рада за вас, родители!!!!
|
|
| |
Татіка | Дата: Вт, 02-Лют-2010, 14:55 | Повідомлення # 7 |
Мама трьох принцес
| Взагалі кажуть що дитя може тримати голову і в перший день народження. Але то не зовсім тримання то так зване явище спазму м'язів. Вибачте не можу пригадати наукового терміну.
|
|
| |
MAECTP0 | Дата: Вт, 02-Лют-2010, 15:34 | Повідомлення # 8 |
Зародок
| Quote (Маринка) Хм... Во всяком случае я рада за вас, родители!!!! дякую. в 2місяця ми стояли. Оп-па ну такі ми вже вродились. повторю не повторюйте це дома. P.S.: Адмін...и, не спийміть як оф-топ
|
|
| |
Маринка | Дата: Ср, 03-Лют-2010, 08:38 | Повідомлення # 9 |
Зародок
| Какой малыш молодец. Старается. Умничка.
|
|
| |