Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧт, 28-Бер-2024, 12:45

НАШІ ДІТКИ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » МАЛЮК З'ЯВИВСЯ НА СВІТ » Дитяча 0-1 » Краплі від коліків?
Краплі від коліків?
ТатікаДата: Ср, 09-Вер-2009, 14:55 | Повідомлення # 1
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Я користувалась?
"Еспумізаном"

Препарат Еспумізан® Lмістить як діючу речовину симетикон - стабільний поверхневоактивнийполідиметилосилоксан. Він змінює поверхневий натяг пухирців газу, які міститьсяу харчовій кашиці, у результаті чого вони розпадаються. Гази, які при цьомузвільнюються, можуть потім всмоктуватись кишковою стінкою, а також виводитисьназовні. Дія симетикону має чисто фізичний характер, у хімічних реакціях вінучасті не бере і є інертним у фармакологічному та фізіологічному відношеннях.

Показання для застосування. Для симптоматичного лікування скупченнягазів у травному тракті при здутті кишечнику, аерофагії; диспепсії; а також впісляопераційному періоді. Як допоміжний препарат для підготовки додіагностичних досліджень черевної порожнини таких як рентгенологічнідослідження, ультразвукова діагностика та гастроскопія. Як піногасник приінтоксикаціях поверхнево-активними речовинами.

"Бебіносом"

1 г капель (=24 каплям) для приема внутрь для детей содержит жидких экстрактов (1:1, экстрагент - 50 об.% этанол) из семян фенхеля 320 мг, из цветков ромашки 200 мг и из семян кориандра 200 мг.
Вспомогательные вещества: сорбитол, пропиленгликоль, сахарин натрия.
Показания к применению
Метеоризм и спазмы ЖКТ у грудных детей (в т.ч. связанные с переходом на искусственное вскармливание), детей младшего и школьного возраста. Рекомендуется также при отлучении от груди и переходе на другие виды питания.
Клиническая фармакология
Предупреждает и устраняет желудочно-кишечные спазмы и боль, связанные с метеоризмом. Эффект обусловлен содержащимися в семенах фенхеля, кориандра и цветках ромашки эфирными маслами, азуленом, антемисовой кислотой, гликозидами, терпенами.


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
МаринкаДата: Ср, 03-Лют-2010, 08:41 | Повідомлення # 2
Зародок
Группа: Новачки
Повідомлень: 7
Статус: Offline
Я тоже пользовалась "Еспумизан Л". По-моему помогает. А укропная водичка не очень. Я вот например вообще запаха укропа не переношу. Фу!!!
 
ТатікаДата: Ср, 03-Лют-2010, 08:47 | Повідомлення # 3
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Ми спочатку також сиділи тільки на ньому, але в малої була алергія і як виявилось через місяць "Еспумізан" в цьому був також винен, тому ми перейшли на "Бебінос". Правда він на спирті, але його значно менше потрібно використовувати. Доречі, дівчатка великі, але їх купую і досі інколи таки доводиться давати і не тільки дорослим. У Хрещеної ентероколіт, то вона ними інколи користується

Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
RoksanaДата: Пт, 09-Кві-2010, 00:01 | Повідомлення # 4
Зародок
Группа: Новачки
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Ми спочатку користувались Еспумізаном але він нам не дуже допомагав, перейшли на Інфакол, діє набагато краще.
 
Форум » МАЛЮК З'ЯВИВСЯ НА СВІТ » Дитяча 0-1 » Краплі від коліків?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


"НАШІ ДІТКИ" © 2024