Картка розвитку дитини (3-4 роки)
|
|
Татіка | Дата: Ср, 09-Вер-2009, 15:14 | Повідомлення # 1 |
Мама трьох принцес
Статус: Offline
| Раніше не стикалась з цим, але в літній час набирала для садочку інформації і зустрілась з такою карткою. Виявляється в ній вписується все під час бесіди з виховетелем, або штатним психологом. от мені цікаво, як чужа людина може обєктивно оцінити діток. От уявіть прийшла чужа тьотя і допитується, а як звати рідних, де вони працюють, а де ти живеш, в якій країні, які кольори знаєш, пори року і все таке... Думаю що в переважної більшості діток буде шок, адже вони такі сором'язливі. А у ваших садочках є такі картки і як ви до них ставитесь?
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |
Оленка | Дата: Чт, 10-Вер-2009, 10:27 | Повідомлення # 2 |
Зародок
| Я про таке вперше чую. А це у ясельній групі? Так там дітки можуть ще й не розмовляти, про що можна у них питати. Та й у молодшій групі такого не було у нашому садочку.
|
|
| |
Татіка | Дата: Чт, 10-Вер-2009, 13:29 | Повідомлення # 3 |
Мама трьох принцес
| Оленка, такий календар як виявилось є у всіх садочках Він обов'язковий. Тільки в ясельній групі його заповнюють по іншому. Нажаль в мене не залишилось пустографного оригіналу. Є тільки адаптаційних лист
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |