Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧт, 18-Кві-2024, 23:19

НАШІ ДІТКИ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » МАЛЮК З'ЯВИВСЯ НА СВІТ » Календар развитку карапузів » Перший раз в дитячий садочок (як наші карапузики відвідують садочок)
Перший раз в дитячий садочок
ТатікаДата: Ср, 26-Сер-2009, 09:55 | Повідомлення # 1
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Усі дітки по різному сприймають садочок. І це не дивно адже навіть будучи маленькими в кожного є свій характер і особисттість!
Мої дівчата пішли до садочка в різному віці - старшій було 3,3 сліз не було, але дипресія таки спостерігалась. Вона хникала, що я не піду, в мене температурка, почала мочитись в штанці під час сну і смоктати пальчики. Лікар психотерапевт навіть виписувала нам антидеприсанти, що заспокоїти її. після піврічного бою все налагодилось. тепер вона залюбки ходить до своїх друзів.
Менша пішла в 1,10. Я боялась відпускати оскільки в нас астма, але дитинка прижилась в садочку відразу. В перший день я залишила її на 2 годинки приходжу, а вихователька сміється - каже це в вас вчитилька або депутат росте, вона розпитала все де спати, де гратись, де їсти, де туалет бо їй жеж пісяти потрібно кудись, вижила з шкафчика сусіда і знайшла друзів... happy На слідуючий день було трішки сліз, на трутій день ми прийшли і тільки хотіли закатати концерт, а тут хлопчик нас випередив він так жахливо кричав, що дитина злякалась. кажу що гарно оце ти так кричиш, давай! а вона мам нє, я так не буду. З тих пір ми ходимо в садочок залюбки


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ОленкаДата: Чт, 10-Вер-2009, 10:39 | Повідомлення # 2
Зародок
Группа: Модератори
Повідомлень: 15
Статус: Offline
Як добре, що адаптація до садочка проходить у один день. Шкода, що такі випадки трапляються дуже рідко. Зазвичай даптація триває 2 тижні і психологи це вважають нормою. Під час цього періоду дитина отримує стрес, і до організму легше чіпляються віруси.
Моя старша доня пішла у садочок у 3,10 роки і одразу без сліз і із задоволенням. А потім через 2 місяці у неї пропало бажання йти у садок, вона плакала і не піддавалася на всякі вмовляння. (психологи кажуть, що таке часто буває, це ніби різновид адаптації)
Меньша доця пішла у садок у 1,9 роки. плакала 2 тижні і все.


 
Форум » МАЛЮК З'ЯВИВСЯ НА СВІТ » Календар развитку карапузів » Перший раз в дитячий садочок (як наші карапузики відвідують садочок)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


"НАШІ ДІТКИ" © 2024