Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСб, 20-Кві-2024, 03:31

НАШІ ДІТКИ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » МАЛЮК З'ЯВИВСЯ НА СВІТ » Все для малюка » Сценарії для дитячого дня народження
Сценарії для дитячого дня народження
ТатікаДата: Вт, 13-Лип-2010, 16:35 | Повідомлення # 1
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Як ви ставитесь до дня народження? Згадайте, як у дитинстві ви чекали на це свято, сподіваючись на привітання та подарунки, як ретельно готувались до зустрічі гостей, прикрашаючи оселю та готуючи пригощання. А як приємно згадувати це свято, якщо воно справді вдалося!.. Згодом у багатьох ставлення до днів народження змінюється, але, попри все, для кожної людини день народження – це дуже особиста і важлива подія. І навіть якщо дехто стверджує, що не любить святкувати свій день народження, це не зовсім правда. Адже всі ми сподіваємось, що наші близькі пам’ятають про цю дату і обов’язково нас привітають, та щиро радіємо подарункам і сюрпризам.
happybirthday.com.ua

Думаю практично усі батьки стикаються з проблемою проведення дитячого дня народження, а тому пропоную тему збірку сценаріїв проведення дитячих днів народження. Та й не тільки сценаріїв, але й головних правил проведення та решти....


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Вт, 13-Лип-2010, 16:40 | Повідомлення # 2
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
День народження - це прекрасний привід для свята.

У багатьох людей цей день асоціюється з дитинством, подарунками, чудесами, усмішками, святковим столом, веселими іграми і конкурсами, листівками, поздоровленнями.

Щоб день народження залишився в пам'яті як веселе свято, потрібно до нього ретельно підготуватися.

Бажано, щоб клопіт по підготовці свята узяв на себе хто-небудь з друзів або родичів іменинника.

Якщо у Вашої дитини, мами, тата, чоловіка, дружини, племінника, племінниця, дідусі, бабусі, подруги, друга, колеги скоро день народження, тоді Ви прийшли за потрібною адресою!

Що потрібно для того, щоб перетворити цей день на справжнє свято для близької людини і гостей?

Вирішити, де проводитиметься свято.

Варіантів тут декілька:

- удома;
- у кафе або ресторані;
- на природі (відмінний варіант для літа).

Всі варіанти підходять як для дорослого, так і для дитячого дня народження.

Можна додати святу певну тематику: світський раут, бал, зоопарк, кіно.

Визначитися з кількістю і складом гостей.

Тут важливо наступне: кількість чоловік потрібно визначати з урахуванням фінансових можливостей і особистих побажань винуватця торжества і членів його сім'ї.

Скласти меню для святкового столу.

Можливо вибрати страви і напої однієї кухні (наприклад, російської, італійської або мексиканської), а можна підібрати суміш страв. Необхідно врахувати, щоб страви поєднувалися з напоями. Буде просто чудово, якщо на столі опиниться декілька улюблених страв іменинника.

Підготувати сценарій або хоч би план свята.

Щоб гості і іменинник не нудьгували, бажано все чітко розпланувати.

День народження повинен запам'ятатися не тільки святковим столом, але і веселими іграми, конкурсами, поздоровленнями. Конкурси на день народження потрібно вибрати з урахуванням віку учасників свята. Сценарій дня народження може також включати проглядання фільмів, сімейного відео або фотографій, дискотеку.

Прикрасити місце проведення торжества.

Яскраво прикрашене приміщення додасть святкового настрою всім присутнім. Можна використовувати повітряні кулі, саморобні плакати, шаржі, серпантин.

Весело привітати іменинника.

На святі дуже важливо не забувати, що центральною фігурою торжества є іменинник. Потрібно підібрати філософські і гумористичні тости до дня народження, вірші.

У багатьох людей день народження з дитинства асоціюється, як свято, в яке виконуються всі заповітні мрії. Тому при виборі подарунка потрібно обов'язково враховувати побажання і потреби винуватця торжества. При нагоді подарувати те, про що іменинник мріє.

Хай день народження запам'ятається іменинникові і гостям надовго!

www.mosperepis.ru


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Вт, 13-Лип-2010, 16:43 | Повідомлення # 3
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Дитячий День Народження

Цього року дитина лишилася фактично без дня народження – самі-самісінькі в чужому місті святкували своєю сім’єю. Кімнату прикрасили (це святе), свічки на торті задували, в лото грали. Однак по закінченні свята дочка скептично сказала: «Ну, не дуже вийшло…»

Маю сказати, що по-справжньому дитячого дня народження з купою друзів – подружок та веселощами без краю в доньки ще не разу в житті не було. Здавалось би, що тут складного? Бери та й роби! А ось не зросталося. Спочатку дочка була маленькою, потім ті, кого вона хотіла запросити на день народження, були у від’їзді (народилася вона влітку). Так що все завше проходило за стандартом: вдень ми з нею ходили в парк на атракціони (з обов’язковим морозивом чи солодкою ватою), ближче до вечора збиралася рідня (обжирання та дорослі розмови за столом), потім трошки грали в якусь настільну гру… І, чесно кажучи, все… Правда, ми добре прикрашали дитячу, надуваючи два десятки повітряних кульок.

На наступний рік я твердо вирішила реабілітуватися і відсвяткувати день народження як слід. По-дитячому! Для реалізації цього проекту вирішила скористатися багаторічним досвідом людства – полізла до Інтернету. За запитом «дитячого дня народження» знайшлося мільйон сторінок. Тобто всі нормальні батьки підходять до цього питання відповідально та серйозно. Окрім, як виявилося, мене… Зрозумівши, що тут мені нікого не переплюнути, вирішила скомпонувати нескладний сценарій сама.

Перш за все – запрошення. Я вирішила виходити з того, що дітлахів буде 8 чоловік (логіка завше булла моєю сильною стороною). Запрошення можна зробити самим та розмалювати на свій смак куплені листівочки.

Важливим мені здається наступний момент: на одній стороні запрошення – текст для запрошеної дитини («Наталя! Запрошую тебе на день народження 10 липня на другу годину дня. Настя»), а на іншій – інформація для батьків (щось на зразок: «Шановні батьки Наталі! День народження Насті проходитиме за адресою… з 14 до 16 години, далі – до 18 години – на дитячому майданчику у дворі. Наш телефон … Будемо раді познайомитись!»).

До приходу гостей прикрашаємо дитячу: повітряні кульки, якісь поздоровні плакатники, та новорічна ялинкова електрична гірлянда.

Звісно, гості прийдуть не строєм, тому, поки всі збираються, можна зайняти дітей переглядом мультиків (ми любимо «Смешариків»).

Коли всі зберуться, починаємо поздоровну частину. Для розігріву самий простий прийом: взяти велику листівку і, сказавши, що не встигла дописати поздоровлення, попросити дітей назвати кілька прикметників. Бажано, щоб в тексті згадувались і присутні гості. Текст може бути таким: «… Настя! Цей … день твої … друзі поздоровляють тебе з … днем народження. За цей … рік ти сильно виросла та змінилася! Минулого року ти була…., а зараз - …! Раніше ти полюбляла читати … книжки та грати з … ляльками, а тепер ти більш за все любиш вчитися в … школі і кататися на … велосипеді! І все це завдяки … мамі і … татусеві. В тебе з’явилося багато … друзів. … Катя сидить з тобою за однією … партою, … Світлана живе з тобою на одній … вулиці (і т.д. про кожного гостя). Бажаємо тобі в цьому році стати … і …!» Прикметники вписуємо в пропущені на листівці місця і урочисто зачитуємо текст (під дружній сміх дітлахів).

Після прочитання отриманого шедевру – вручення подарунків. В обмін кожній дитині дається нерівний шматок листівки. Для чого? Ну звісно, для того, щоб знайти своє місце за святковим столом – другі частини листівок можна розкласти на стільцях чи біля тарілок.

В якості святкового частування пропоную гарячі бутерброди чи піцу, ще можна зробити сосиски в тісті, спекти великий пиріг. Обов’язкові овочі-фрукти та трохи лимонаду і соку.

Після того, як поїли, можна і пограти.

Ділимо дітей на дві команди (рахувалочками, звісно, діти вам в цьому допоможуть) та влаштовуємо невеличке змагання. Кожній команді видається склянка, куди будуть складатися зароблені очки – це можуть бути цукерки чи просто нарізані з листівок житони. Всі випробовування має пройти кожна дитина.

1. Випробовування на швидкість: до кінців стрічки (довжиною 3м) прив’язати два олівця, середину стрічки відмітити позначкою чи бантиком; за сигналом гравці різних команд починають намотувати стрічку на олівець. Виграє той, хто першим «домотається» до середини.

2. Випробування на спритність: до тенісного м’ячика скетчем прикріпити один кінець шнурка (довжиною 40 см), інший кінчик прив’язати за ручку чашки. Таких «снарядів» має бути два. Задача: підкинути шарик догори і спіймати його в кружку. Виграє той, хто першим зробить це тричі.

3. Випробовування на здогадливість: я загадую загадку; той, хто перший відгадав, приносить очко своїй команді. Загадки можуть бути найрізноманітніші, мені подобаються веселі:

З пальми вниз, на пальму знов Спритно стрибає… (Мавпа)

Добре знається на малині Господар лісу, страшний… (Ведмідь)

В пущі голову задрав, Виє з голоду … (Вовк)

Під місяцем пісні співати Сів на гілочку … (Соловей)

Над лісом сонця промінь стих. Крадеться звірів цар … (Лев)

Хто любить по гілках стрибати? Авжеж руденька … (Білка)

Він стукає як барабан. На сосні сидить … (Дядел)

4. Випробовування на ясновидіння: з зав’язаними очима, вдягнувши рукавички - прихватки, треба визначити предмет навмання. Предмети можуть бути різними: яблука, груші, морквини, електричні лампочки, розчіски… Тут головне – вкладати їх в руки гравців обох команд одночасно.

5. Випробовування на акторський талант: гравці першої команди радяться та загадують якесь слово одному з гравців другої команди. Його задача: показати це слово учасникам своєї команди лише жестами, не вживаючи при цьому ніяких звуків та слів. Коли слово розгадане, команди міняються місцями.

По закінченні змагання треба підрахувати кількість очок, зароблену кожною командою. Видача призів проходить наступним чином: на стрічці прив’язані невеличкі пакетики. Кожна дитина зрізає собі приз сама, перед тим зав’язавши очі та покружлявши. Спочатку це роблять гравці команди, що виграла. В якості призів можуть бути кін дер-сюрпризи, яскраві ручки, брелоки… А тепер – дискотека! Бажано кімнату затемнити, включити ялинкову гірлянду, вийде зовсім по дорослому. Можна запалити свічки.

Звісно, Карлсон був правий – вісім тортів і одна свічка! Але, боюся, спекти вісім тортів мені не під силу. Тому зробимо традиційно – один торт та вісім свічок. Запалюємо їх таємно на кухні і несемо туди, де гримить дискотека. Іменинниця задуває свічки і запрошує всіх на чаєпиття.

Після чаю можна програти в настільні ігри (доміно, лото), помалювати, а можна піти на вулицю. Там добре навчити дітей іграм нашого дитинства: «ковані ланцюги», «з кола вишибала», «пташки-собачки», а ще можна пускати мильні бульбашки. А якщо запастися насінням, то можна спробувати приманити голубів, щоб вони дзьобали з руки (хоча це дуже негігієнічно). І з нетерпінням чекати на інших батьків…

Перед уходом кожному гостю даруємо повітряну кульку на пам’ять.

Коротше, даю собі слово організувати все так чи навіть краще! Тим більш, що попереду така дата – 8 років, практично знак нескінченності.

Ольга Лєбєдєва


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Вт, 13-Лип-2010, 16:44 | Повідомлення # 4
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
На одному форумі вичитала таке:

Я думаю, що варіантів є багато. Головне, щоб була фантазія, бажання і трохи часу.
1. Кульки і плакати - обов'язково! А ще купыть великы гарны кульки у вигляді мультяшних героїв і подаруйте кожному маленькому гостю, коли він прощатиметься з іменинником. Можна у фотошопі оформити фото вашого іменинника з подякою, також серед усіляких мультяшних героїв чи литячих атрибутів, роздрукувати і подарувати разом з кулькою.
2. Якщо маєте іграшки на руку, влаштуйте ляльковий театр, це іде на ура.
3. Можна виготовити для усіх гостей маски з якоїь казки і ще якісь атрибути до них, щоб влаштувати карнавал невеличкий.
4. Влаштуйте кілька нескладних рухливих конкурсів, але таких, щоб дітям цього віку були під силу, і обов'язково з маленькими призами. І слідкуйте, щоб без призу ніхто не залишився.
5. От з їжею проблем не буде. Точніше будуть незвичні. Права Капітошка щодо фуршетного варіанту. Страви вишукані дітки ще не оцінять, а от подавати їх треба яскраво, тобто треба буде все суперово оформити. І спитайте батьків маленьких гостей, чи немає у їх діточок засторог до їжі. Пояснювати маленькому гостю, що цю канапку з червоною рибою йому не можна, означає зіпсувати дитині свято.
І не забудьте про торт, свічки і чайок або какао.


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Вт, 13-Лип-2010, 16:45 | Повідомлення # 5
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Рекомендації для усіх без винятку

1. Визначитись з часом приходу гостей. Краще це робити в першій частині дня. Поки у всіх малих гарний настрій.

2. Декор. (Кульки, серпантин, плакати з мультиків, малюнки, великий плакат з днем народження, тощо.) Бажано прикрасити все до пробудження дитини, щоб був сюрприз.

3. Тематика свята. Щоб свято всім запам'яталося - головне ідея. Наприклад за мотивами будь-якої улюбленої казки. Три порося, рукавичка, острів скарбів. Якщо є можливість, то можна показати малим ляльковий театр. Чи за допомогою загадок шукати таємничий скарб. Можна татуся переодягнути мультяшним героєм (Шрек, айболит, пірат.)

4. Святкові страви. Малі не будуть довго за столом сидіти, то краще зробити маленькі канапки, напої різні, кумедні тістечка. Такий собі фуршетний варіант.


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Вт, 13-Лип-2010, 16:47 | Повідомлення # 6
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Сайт в допомогу плануючим батькам
http://www.solnet.ee/holidays/s7.html
Нехай свято у вашої дитини буде не забутнім, а маля найщасливішим!


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ДаянаДата: Ср, 23-Лют-2011, 16:42 | Повідомлення # 7
Мама помічниця
Группа: Модератори
Повідомлень: 77
Статус: Offline
Сценарії до дитячого дня народження і не тільки(багато,багато цікавого і для дорослих)
Доступно тільки для користувачів
 
moneysv17Дата: Ср, 20-Кві-2016, 09:47 | Повідомлення # 8
Зародок
Группа: Новачки
Повідомлень: 1
Статус: Offline
В нашем интернет магазине BeSmart вы можете купить развивающие игрушки с доставкой по всей Украине. Наш ассортиментом включает: деревянные игрушки, настольные игры, семейные игры та другие.

http://besmart.net.ua/ru/?svnew=1
 
StafixДата: Сб, 07-Січ-2017, 16:00 | Повідомлення # 9
Зародок
Группа: Новачки
Повідомлень: 5
Статус: Offline
В нас усе простіше, дитина ходить у приватний садочок Clever Kids, так у цьому садочку дитячі свята організовує садочок і його вихователі, наймають аніматорів, батьки тільки торт приносять.
 
ЗорянаДата: Ср, 20-Гру-2017, 09:21 | Повідомлення # 10
Зародок
Группа: Новачки
Повідомлень: 28
Статус: Offline
Дівчатка, а хто купува на подарунок чи для себе дитяче взуття для хлопчика https://ecco.com.ua/catalog/dityache-vzuttya/pol-malchiki/ ? Хочу зробити на сайті покупку, але боюсь наплутати з розміром.
 
KesoxoДата: Пт, 28-Тра-2021, 15:50 | Повідомлення # 11
Зародок
Группа: Новачки
Повідомлень: 4
Статус: Offline
tongue
 
Форум » МАЛЮК З'ЯВИВСЯ НА СВІТ » Все для малюка » Сценарії для дитячого дня народження
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


"НАШІ ДІТКИ" © 2024