Загадки з картинками для дітей
|
|
Татіка | Дата: Пт, 28-Сер-2009, 16:21 | Повідомлення # 1 |
Мама трьох принцес
Статус: Offline
| Кульки гілки обліпили, Жовтим все заполонили... Помаранч чарує світ, Помаранчі з усіх віт! ==================== Хоч на колір зеленющий, Та ні крапельки не злющий. Шкірка темна, волохата, Люблять його всі малята. =================== Наче яблуко великий, І смачний, і соковитий... Є гладкий, є бархатистий, Весь червоно-золотистий!
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |
Татіка | Дата: Пт, 28-Сер-2009, 16:32 | Повідомлення # 2 |
Мама трьох принцес
| Хоч і гарний має цвіт, Але кислий його плід. Вітаміном С багатий, Жовтий, у прищах, пузатий. ==================== Темно-сині карапузи Сонцю виставили пузи. На варення, в пироги, Наминать за дві щоки.. =================== Червоненькі, жовтуваті, Невеличкі, лисуваті. З роду слив, підклас – розиди, Різні є сорти і види...
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |
Татіка | Дата: Пт, 28-Сер-2009, 16:39 | Повідомлення # 3 |
Мама трьох принцес
| Вишні і вони – сестрички. Є в садку, а є, що дички... В червні достигають, Всі їх добре знають. ======================== Як достигнуть – наче мед - Важко вирватись з тенет! Ос від них не відігнати, Хочуть теж їх смакувати! ======================== Їх на гронах не злічити, Як вживати – треба мити. В їжу, у вино, на сік, Вистачить на цілий рік! ======================== Жовті сонечка у листі - Дерево як у намисті! А смачнючі, а м’ясисті, Мов янтар, всі золотисті!
|
|
| |
Татіка | Дата: Нд, 18-Жов-2009, 14:20 | Повідомлення # 4 |
Мама трьох принцес
| Вушка ріжками стирчать, Довгі ніжки кудись мчать, Ці тварини - вищі всіх - В Африці всі знають їх! ============================== Все що скажеш він повторить, Всі слова твої відтворить! Різнобарвна в нього спина, В тропіках його родина =============================== Любить плавати, пірнати, По пісочку мандрувати. Спину захищає щит, Дуже давній вона вид!
|
|
| |
Татіка | Дата: Нд, 18-Жов-2009, 14:22 | Повідомлення # 5 |
Мама трьох принцес
| Велетенське сіре тіло, Всю травичку свіжу з’їло, Розлякає геть усіх Його грізний носик – ріг! ================================== Не чотири ніжки – п’ять, Щоб по гілочках гулять! Ці тваринки - із приматів, На плечі були в піратів! ================================= Довгий хобот - справжній ніс, Та і сам великий зріс! Має діток – слоненят, На спині возить малят...
|
|
| |
Татіка | Дата: Нд, 18-Жов-2009, 14:29 | Повідомлення # 6 |
Мама трьох принцес
| Цар усіх тварин земних, В казках він суддя для них, Клас ссавці, в їжі - хижак Є такий знак-зодіак. =========================================== Що природа наготує Все повільно розкуштує, В горбики запас складає, Як плюватись добре знає! =========================================== Родичами в нього поні, Статні, гарні, добрі коні Чорно-біла одежина, В смужечку боки і спина. =========================================== Має велетенський ротик, Товстий, чималий животик У водичці він лежить, У ній навіть їсть і спить
|
|
| |