Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПт, 29-Бер-2024, 17:14

НАШІ ДІТКИ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » З ЖИТТЯ МАМИ » Мамине здоров'я та краса » Виділення! (не приємна тема, але то варто знати)
Виділення!
ТатікаДата: Ср, 17-Лют-2010, 13:41 | Повідомлення # 1
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Не знаю як кого, а мене тисячі разів мучило запитання чи в мене все гаразд.... Все гаразд бо є місце виділенням не все сухо і гладко. Я думала, що в мене хвороба і часто трусилась йдучи до гінеколога. Хтось постійно назначає лікування кандидозу 9навіть без додаткового обстеження), але є і такі хто каже що то є нормою. Ось яка інформація є на цю тему.

Эта статья как раз о том, о чем вы стеснялись спросить или Всё о женских выделениях.

Прозрачные тянущиеся, слизистые выделения, похожие на яичный белок, чаще обильные - период перед овуляцией, норма.

Белые слизистые выделения или прозрачные слизистые выделения с белыми прожилками в конце цикла, перед менструацией - эрозия шейки матки, цервицит (воспаление канала шейки матки). Слизистые выделения так или иначе связаны с шейкой матки.

Кремообразные или киселеобразные скудные выделения - вторая половина цикла. Норма.

Кремообразные или киселеобразные усиливающися выделения - последние дни цикла. Норма.

Прозрачные, белые или чуть желтоватые выделения сгустками - в первые часы после незащищенного полового акта, когда сперма попадает во влагалище, Норма.

Обильные белые жидкие выделения наутро после незащищенного полового акта - Норма.

Кремообразные белые скудные выделения после полового акта с презервативом или без семяизвержения во влагалище - "сработавшаяся" влагалищная смазка, Норма.

Коричневые мажущие кровянистые выделения в конце цикла перед менструацией (мазня) - патологический процесс в матке (эндометриоз, полип или гиперплазия эндометрия и др.)

Коричневые мажущие кровянистые выделения (мазня), длительно после менструации - патологический процесс в матке (эндометриоз, полип или гиперплазия эндометрия и др.)

Коричневые мажущие кровянистые выделения во время беременности (мазня) - старая отслойка плодного яйца или плаценты, бывшая несколько дней или даже неделю назад.

Коричные выделения (мазня) в первые месяцы приема гормональных контрацептивов - вариант нормы.

Алые кровянистые выделения за несколько дней перед менструацией - эрозия шейки матки, эндоцервицит.

Алые кровянистые выделения, усиливающиеся - начало менструации, первый день. Норма.

Алые кровянистые прожилки в середине цикла - бывает в ближайшее время после овуляции, вариант нормы.

Алые кровянистые выделения во время беременности - отслойка плодного яйца или плаценты, угроза прерывания беременности.

Алые кровянистые выделения после полового акта - микротрещинки во влагалище, образовавшиеся во время полового акта, эрозия шейки матки, цервицит.

Белые творожистые или похожие на кефир выделения, белые пленки или налет между большими и малыми половыми губами, на клиторе, обычно в сочетании с хлебным или кисломолочным запахом - молочница (кандидоз).

Белые или чуть зеленоватые, отслаивающиеся пленками выделения, обычно в сочетании с рыбным запахом - дисбиоз влагалища (гарднереллез)

Желтые или зеленые пузырящиеся выделения - инфекция, передающаяся половым путем (трихомониаз и др.)

Желтые или зеленоватые обильные выделения - острая бактериальная инфекция во влагалище, острый аднексит (воспаление яичников), острый сальпингит (воспаление в маточных трубах).

Желтые или зеленоватые скудные выделения - бактериальная инфекция во влагалище, эрозия шейки матки, хронический аднексит (воспаление яичников), хронический сальпингит (воспаление в маточных трубах)

Сукровица, выделения как разбавленная кровь, по типу "мясных помоев" - лохии после родов, Норма.

Сукровица, выделения как разбавленная кровь, по типу "мясных помоев", но с неприятным запахом, обычно перед менструацией и после нее - хронический эндометрит, хронический эндоцервицит.

Жидкие водянистые выделения, приобретающие грязный цвет на прокладке, перед менструацией и после нее - хронический эндометрит, хронический эндоцервицит.

Жидкие беловатые выделения, похожие на молоко, во время беременности, обычно усиливаются с увеличением срока - норма, если не раздражают наружные половые органы и не имеют неприятного запаха.

Постоянные, не изменяющиеся в течение цикла выделения, за исключением периода менструации, бывают когда женщина принимает гормональные контрацептивы или страдает бесплодием и не имеет воспалительных процессов во влагалище.

Выделения большими сгустками во время менструации - загиб шейки матки, нарушение свертываемости крови - склонность к тромбообразованию, гиповитаминоз витаминов группы В, патологический процесс в матке (полип, эндометриоз, миома). Также подобные выделения бывают, если у женщины
стоит внутриматочная спираль.

Зеленые, густые, в сочетании со слизью, усиливающие от напряжения, после дефекации - гнойный цервицит

И главное, появление любых патологических, беспокоящих Вас выделений - повод обратиться к врачу, который установит причину и назначит необходимое лечение.


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Чт, 29-Кві-2010, 14:08 | Повідомлення # 2
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Чи є виділення у жінок признаком хвороби?
Практично кожна четверта жінка хоч би раз в житті лікувалася від інфекцій піхви. На жаль, в круговерті суєтних буднів багато хто помічає у себе ознаки інфекції настільки пізно, що їм допомагають вже тільки антибіотики. Хоча зараження доволі легко розпізнається ще на його ранній стадії. І тут, мабуть, головним симптомом є вагінальні виділення.

Як тільки жінка відмітить деяку їх зміну (перш за все за колір, консистенції і кількості секрету, що виділяється), вона може і сама припустити, що послужило причиною захворювання: бактеріологічна інфекція, грибок або тріхомонади. Після чого їй, природно, необхідно звернутися до лікаря (не дивлячись на те, що всі ми не любимо ходити по лікарях, а вже до гінеколога тим більше. І марно, адже ефективність лікування визначається ранньою діагностикою), щоб, не затягуючи, отримати відповідний курс лікування.

Отже, при бактерійній інфекції вагінальні виділення бувають частіше за все білого або сірого кольору, молочні, густі, в'язкі. З сильним запахом, особливо після статевого контакту або під час менструації. Печія спостерігається практично у третини хворих. Проте біль відсутній.

Грибок проявляє себе білими і щільними пластівцями з трохи солодкуватим запахом. При цьому печія присутня майже постійно; що стосується болю, то вона також відсутня (до речі, саме через це, як правило, багато жінок і не вважають це ознаками "справжньої” хвороби).

Тріхомонади характеризуються, як правило, тим, що виділення мають жовтувато-зелений колір; вони в'язкі і трохи піняві. З досить гострим запахом; іноді відчувається паління, як при запаленні сечового міхура.

До речі, слід знати, що в період між менструаціями нормальними вважаються прозорі або прозоро-білуваті виділення без запаху. Будь-які інші виділення (ті, що вже були перераховані вище, а також гнійні, сирні, піняві, з неприємним, як ми вже говорили, запахом) найчастіше є проявом якогось інфекційного процесу. Проте не намагайтеся при цьому самі лікуватися ліками, які допомогли, наприклад, вашій подрузі в подібній ситуації. Призначити протимікробну терапію можна тільки після визначення збудника захворювання, а зробити це може тільки лікар-гінеколог, да і то не відразу, а після проведення цілої серії аналізів. І це (самолікування) друга причина, по якій багато інфекційних захворювань виявляються настільки запущеними.

Звертатися до лікаря необхідно і при прояві кров'яних виділень – що "мажуться” або рясних - не пов'язаних з менструальним циклом. Якщо кров'яні виділення з'явилися під час вагітності і до того ж супроводжуються болем – зробити це потрібно негайно. Рясні і тривалі (більше семи днів) менструальні кровотечі також повинні налаштувати вас на незапланований візит до гінеколога.

А ось виключити вірогідність появи у себе яких би то не було виділень, безпосередньо зв'язаних, наприклад, із захворюваннями, що передаються статевим шляхом, достатньо нескладно. Профілактика тут найпримітивніша і добре всім відома. Просто для цього бажано мати одного постійного партнера в сексі, що вже само по собі буде просто прекрасним моментом в психологічному плані і до того ж стане відмінним природним захистом від венеричних захворювань. Але якщо по якихось причинах це складно зробити, постарайтеся, в усякому разі, понизити їх ризик, виконуючи наступні нескладні рекомендації.

Перед тим, як зайнятися сексом, уважно огляньте свого партнера. Пам'ятаєте, що у вас можуть виникнути досить серйозні проблеми в тому випадку, якщо ви звикли займатися сексом в темній кімнаті. Ви не знаєте, як це можна зробити подипломатичніше, щоб при цьому його не образити? Спробуйте перетворити свій огляд на своєрідну гру. Наприклад, запропонуєте йому прийняти разом ванну або запаліть в спальні свічки. При цьому постарайтеся непомітно оглянути статеві органи і місця навколо них. Якщо ви раптом відмітили висип, садно, почервоніння, нехарактерні виділення, утворення на статевих органах, у жодному випадку не вступайте в статевий контакт. Чим це загрожуватиме для вас надалі, не важко здогадатися.

Проте вибір завжди залишається за вами: нестримна пристрасть з коротким задоволенням і тривалим подальшим лікуванням або серйозна розмова з партнером, який, на жаль, іноді може привести і до повного розриву з ним.

При застосуванні сексуальних іграшок необхідно, щоб вони належали тільки вам. Але якщо вам все-таки доводиться користуватися чужими, заздалегідь ретельно помийте їх, а на вібратор обов'язково надягайте презерватив.

При випадкових зв'язках завжди використовуйте презерватив, особливо під час анального сексу. Завжди носіть його з собою. На сьогоднішній день презерватив — це найбільш простий і ефективний штучний захист. Не забувайте користуватися всілякими контрацептивними пастами, пінками, кремами, гелями, оскільки вони вбивають деякі мікроби, що викликають захворювання, що передаються статевим шляхом, а значить, позбавлять вас і від супутніх їм неприємних виділень.

Прагніть проходити обстеження на виявлення венеричних захворювань під час щорічних медичних оглядів. Якщо у вас більш за одного партнера, постарайтеся обстежуватися не рідше за один раз в півроку.

Якщо ви все ж таки виявили у себе аномальні виділення, які є ознакою інфікування, не впадайте у відчай і паніку. І найголовніше – не відкладайте візит до лікаря. Адже виділення – це щось подібне до підвищеної температури при простуді або грипі, яка сигналізує вам, що з організмом щось не в порядку. І до цього сигналу потрібно обов'язково прислухатися. Не сподівайтеся, що хвороба пройде сама по собі. Краще відразу відвідати доктора разом з вашим партнером і вже у жодному випадку не слід починати з взаємних звинувачень. Під час лікування не вступайте в сексуальні контакти до тих пір, поки лікар не скаже вам, що ви здорові. Навіть якщо виділення стали вже нормальними, все одно прислухайтеся до ради фахівця.


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Пт, 30-Кві-2010, 09:31 | Повідомлення # 3
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Тут є стаття на подібну тему
Як оцінити цервікальні виділення?


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
Форум » З ЖИТТЯ МАМИ » Мамине здоров'я та краса » Виділення! (не приємна тема, але то варто знати)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


"НАШІ ДІТКИ" © 2024