Дитячі перли
|
|
Татіка | Дата: Чт, 28-Січ-2010, 10:33 | Повідомлення # 1 |
Мама трьох принцес
Статус: Offline
| Мої дві донечки Настюша та Ліза – ще ті чортенята, особливо Ліза. Поняття “тримати язик за зубами” – це точно не про них. Вони на все мають свою думку, гостру і влучну, яку одразу й намагаються оприлюднити, як тільки вона прийшла до їх маленької голівки. Часто на родинних посиденьках ми пригадуємо їхні перли і жартуємо. Саме це спонукало мене створити таку тему, де можна викласти найцікавіші перли наших малят
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |
Татіка | Дата: Чт, 28-Січ-2010, 10:33 | Повідомлення # 2 |
Мама трьох принцес
| Отже: За вікном -26 і дівчата мої залишились вдома. Я пораюсь по хозяйству періодично на них гримаючи, а потім виходжу у справах на вулицю... Тут мої красуні (та що навчилась читати перша) хапають телефон і телефонують таткові. Спілкуються вони хіхікають. Тато питає - Ви чим займаєтесь дівчата? - Ми хі-хі? Печінку їмо.... - А мама де ? -На вулиці, ну всьо давай Давай було тому що я прийшла до дому. Проходе пару сек телефонує чоловік. -Привіт -Привіт -Що робите? - Я була на вулиці, а дівчата граються - А мені печінку лишили на вечерю? (обіжано) - Яку печінку? Де вона в нас? Я що до магазину мала змогу вийти? ( я псіхую) - А дівчата казали, що вони печінку їдять і я хочу з картошкою (як дитина) - Дівчата яку це ви печінку їли? - Хі-хі! Мамину! Кажу йому вже сміючись, бо і він регоче почувши - Ну якщо ти моєї хочеш то кусочок залишився приїдеш доїсиш!
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |
Татіка | Дата: Сб, 06-Лют-2010, 16:45 | Повідомлення # 3 |
Мама трьох принцес
| Розмова Настуні з татком. - Пап, а правда, що коли мама була вагітна то ти носив тяжесті, а вона лежисті?
|
|
| |
Татіка | Дата: Пн, 15-Бер-2010, 16:52 | Повідомлення # 4 |
Мама трьох принцес
| Із розмови про цирк, клоунів та фокусників... - Мам, а ти любиш фокусників? -Так Насть, а що? - А ти часом не знаєш звідки вони набрались тієї волшебності?
|
|
| |
Татіка | Дата: Вт, 23-Бер-2010, 15:52 | Повідомлення # 5 |
Мама трьох принцес
| Розмова в трамваї: - Мам, а от я знову хочу в тебе щось уточнити.. - Лізок, про що? - Про вагітних і діток.. Настя кричить в догонку - О да, да мам ми тут говорили поясни нам... -Що саме? - Мамулька, а як то так сталось, що ми не памятаєм той чудовий час коли були в животику і виплигували звідти? smile.gif - Лізочка, ти була ще дуже маленька і все забула - Мам, ну а я то була велика, але не пам'ятаю ні як я виплигувала ні як Ліза виплигнула... То як то так, чи ти щось нам не хоч казати? Я кажу їм - А я що хіба вам колись щось не договарюю - Та говориш все, але щось тут якось не так просто В трамваї сусіди почали хіхікати і дівчата засоромившись притихли
|
|
| |