|
На перехресті плину часу
|
|
| Татіка | Дата: Нд, 13-Гру-2009, 14:15 | Повідомлення # 1 |
Мама трьох принцес
Статус: Offline
| Я дуже полюбляю старі фото, а особливо панорами міста. Так цікаво співставляти минуле з теперішнім. На таких фото відразу помітний плин часу і відбиток що залишили роки... У цій темі пропоную усіх охочих виставляти дві фотографії одного і тогож обєкта у вашому місті, селищі, але зробленої в різні роки для їх порівняння. Вінницький собор Реальне училище чи Торгово-економічний інститут 
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
| |
| |
| Татіка | Дата: Нд, 13-Гру-2009, 14:16 | Повідомлення # 2 |
Мама трьох принцес
| Ми з чоловіком збирали фотки в неті і дуже шкодуєм, що не усі можем впізнати Історія появи мостів і зміни, що принесла їх поява 
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
| |
| |
| Татіка | Дата: Нд, 13-Гру-2009, 14:20 | Повідомлення # 3 |
Мама трьох принцес
| Готель "Савой" на рубежі сторічь 
|
| |
| |
| Татіка | Дата: Нд, 13-Гру-2009, 14:21 | Повідомлення # 4 |
Мама трьох принцес
| "Садиба капітана Чоткова" по вул. Пушкінська - доречі і по сьогоднішній день "Преображенский собор" Майже з одного ракурсу Quote Вночі собор молодіє. Зморщок часу на ньому не видно, він мовби повертається до тієї козацької молодості, коли з комишини постав юним виквітом краси і вперше сяйнув у цих степах небесними півкулями своїх бань. О. Гончар "Собор"
|
| |
| |
| Татіка | Дата: Нд, 13-Гру-2009, 14:22 | Повідомлення # 5 |
Мама трьох принцес
| Соборная (1996) — Ленина (1944) — Украинский просп. (1941) — Ленина (1921) — Николаевский просп. (1910) — Почтовая (до 1910) — Большая (XVII ст.);
|
| |
| |
| Татіка | Дата: Нд, 13-Гру-2009, 14:23 | Повідомлення # 6 |
Мама трьох принцес
| Це перша жіноча гімназія у місті Вінниці. Її початковий вигляд трішки змінився, але і до тепер тут лунають дитячі голоси тепер уже в звичайній середній школі №2
|
| |
| |
| Татіка | Дата: Нд, 13-Гру-2009, 14:24 | Повідомлення # 7 |
Мама трьох принцес
| Вінницький залізничний вокзал
|
| |
| |
| Татіка | Дата: Нд, 13-Гру-2009, 14:25 | Повідомлення # 8 |
Мама трьох принцес
| З чоловіком гуляли містом і натрапили на відреставровану будівлю яку виставляла раніше... Тут схожість вражає
|
| |
| |
| Татіка | Дата: Нд, 13-Гру-2009, 14:25 | Повідомлення # 9 |
Мама трьох принцес
| Зараз цю місцину так просто не впізнати, але все залишилось як і колись... Східці, будиночок на кручі і мрії..тільки мріють нові люди
|
| |
| |