Новорічні привітання
|
|
Татіка | Дата: Пн, 04-Лют-2013, 11:53 | Повідомлення # 1 |
Мама трьох принцес
Статус: Offline
| Фото з сайту jijour.com
Хай поможе вам Всевишній Так примножить свої статки, Щоб були в сім"ї достатки! В сейфах-злитки, в погребах-вино і сало. Щоб у хаті і коморі те, що треба, тей стояло! День за днем, і крок за кроком... З новим щастям, З Новим Роком! * * * Щиро вітаємо Вас та Ваш колектив з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо кожній родині сімейного добробуту, радісних дитячих усмішок, здоров'я, любові, миру і процвітання! Нехай Новий рік увійде до Вашої оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові вагові здобутки. Хай доля щедро обдаровує всілякими благами, а друзі та ділові партнери ніколи не розчаровують! Віншую Вас, господарі, при Вашій родині, нехай добро буде з Вами і щастя віднині! Нехай смуток Ваш і горе спливуть за водою, щоб ніколи не стрічались зі слізьми й бідою! Щоб в доброму здоров'ї хоч СТО літ прожити, собі й дітям красну долю в Бога заслужити! Успіхів, нових звершень та здійснення найзаповітніших мрій!
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |
Татіка | Дата: Пн, 04-Лют-2013, 11:56 | Повідомлення # 2 |
Мама трьох принцес
| * * * Вже рік старий за обрії пливе. Уже й Новий стоїть на виднокрузі. Хай у Новому буде все нове, Старі лиш вина, істини і друзі! (Л. Костенко)
* * * Хай Новий рік у вишиванці Розбудить Вас щасливо вранці, І принесе у Вашу хату - Утіхи й радості багато. Розбудить приспані надії, Зерном і щастям Вас засіє, Зігріє миром і любов’ю І подарує Вам здоров’я!
* * * Нехай любов цвіте під вашим дахом Живіть без бід, без помилок, без страху! Живіть, немов у безтурботній казці! В родинній посмішці, у Божій ласці! Відчуйте чарівні ангельські кроки Бо вас весь світ вітає з Новим роком!
* * * Коли кружляє сніг лапатий В пухнастій білій круговерті, Коли весь світ не хоче спати, Від сміху й блиску феєрверків, Коли позаду всі незгоди, Усі образи і мороки Я скористаюся з нагоди Й вас привітаю з Новим Роком!
* * * Черговий рік – це лиш фрагмент життя, Черговий кадр у цім чарівнім світі. Хай в цьому кадрі буде більше світла, А тіні всі хай кануть в небуття. * * * Хай промені сонця блищать у твоїх зіницях, Хай світло нічних ліхтарів огортає теплом, Нехай в цьому році омріяне точно здійсниться, А дні будуть сповнені ніжністю, світлом й добром.
* * * В пору цю, коли падає сніг І морози чимдуж припікають, Знов на землю спішить Новий рік – З ним сердечно усіх вас вітаю. Зичу сонця та світлих надій, Миру й втіхи на кожному кроці, Також здійснення планів і мрій У прийдешньому Новому році!
* * * З Новим роком, добрі люди! Сподіваюсь, з Вами буде Запашна, смачна хлібина, Щастям сповнена година, Сіль жадана на столі, Лад і спокій на землі!
* * * Рік Новий - казковий час! Хай здивує щастям Вас Рік добра і рік кохання. Тож приймайте привітання: Будьте добрі та здорові, Побажаємо любові, Світла й радощів багато, Щоб життя було, як свято!
* * * Коли проб’є дванадцята година, І старий рік зустрінеться з Новим, Хай пощастить і Вам, і всій родині, Ми зичимо, щоб посміхнулись Ви! Хай казку принесе на крилах вечір, І казка щоб затрималась на вік, І під ялинку щоб чарівні речі Приніс Вам щедрий дядько Новий Рік!
* * * Дай Боже Вам любові і тепла, Добра в сім'ї і затишку в оселі, Щоб щастя світла музика текла В різдвяні свята, щедрі і веселі! Хай здійснює бажання рік Новий, Хай ваше підприємство процвітає, З чудовим святом, радості і мрій Ми щиро і сердечно Вас вітаєм!
* * * Вітаєм з Різдвом, з Новим роком вітаєм! Бажаєм вам щастя, здоров'я бажаєм! Хай серце радіє, душа хай співає, А настрій святковий весь рік не зникає!
* * * Вітаю зі святом світлим і казковим, Що п’янить оселю духом ялинковим! Доброго здоров’я, друзів незрадливих, І в Новому Році днів лише щасливих!
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |
Татіка | Дата: Пн, 04-Лют-2013, 11:56 | Повідомлення # 3 |
Мама трьох принцес
| Жартівливі привітання * * * Хай у вас все буде файно: Хліб на полі, сало в стайні, Все усміхнена мармиза, Нехай вас обійде криза! Хай біда минає боком Щастя вам! Із Новим Роком! * * * Вже прийшли до нас морози, І ведмідь хропить в берлозі, Ми вже п’яні, чути сміх, З Новим роком вас усіх! * * * Щоб всі пари скасували, Щоб стипендію давали. Сесію хай анулюють, Всі оцінки намалюють. Щоб не було більше стресу - Адже лінь-рушій прогресу! Хай талони ходять боком З новим щастям, з Новим Роком! * * * Я бажаю вам багато: Здоров’я віз, достаток в хату, Слухняних діток,тещу милу, Свекруху добру незлобливу. Щоб кум з кумою... Як годиться. Та щоб роботою гордиться! І щоб весь рік у всіх у вас Було в житті усе гаразд! * * * Хай тобі в новому році Добре спиться і на боці, Й горілиць, і носом вниз, Й в гостях, і вдома - скрізь. Хай тобі насняться гроші І начальники хороші. Хай насниться найсолодше, І не раз, не два - щоночі. Але щастя - хай не сниться, А шкребе тебе по спинці. * * * Щоб ви міряли гривні мискою, А діточок своїх - колискою, Щоб кожна жінка цвіла, як весна, А чоловік аби жив до ста! Будьте веселі й багаті, Як осінь на прикарпатті, Будьте такі здорові, Як зими у Чорногорі. * * * Бажаю, щоб у Новорічну ніч Турботи щезли з ваших пліч. Живіть яскраво та красиво, Себе цінуйте та людей. Замість горілки - пийте пиво І буде все у Вас ОК * * * В новому роцi хай щастить, Голова хай не болить. Дятли тi, що нас довбають Хай негайно повтікають. Грошеняток бiльше вдвоє, А кохання навiть втроє, І нехай цей Новий Рiк Буде кращим як торік!
* * * Щоб євро було сховане в коморі, Щоб сало рохкало у дворі, Щоб в гаражі стояв «Ферарі», В сараї - «Лексус» ще до пари, У хаті - з мармуру камін, Та і басейн, хоча б один. Щоб масажер був у джакузі, Щоб «Хенесі» бовталось в пузі. І щастя вам не лізло боком, Коротше, всіх вас з Новим роком! * * * З Новим роком йдем до хати, Щоб Вам щастя побажати! Від Миколи до Миколи, Щоб не кашляли ніколи, Щоб не було сварки в хаті Ані снігу на загаті. Хай зростає зарплатня В році новому щодня. І забутьте всі мороки! З Новим щастям! З Новим Роком!
|
|
| |
Tortik | Дата: Пт, 04-Тра-2018, 08:25 | Повідомлення # 4 |
Зародок
| У Новому році бажаю: 12 місяців без хвороб, 53 тижні всього хорошого, 365 днів щастя, 8760 годин успіху, 525600 хвилин любові і 31536000 секунд приємних моментів!
|
|
| |