Татіка | Дата: Пн, 04-Лют-2013, 12:00 | Повідомлення # 1 |
Мама трьох принцес
Статус: Offline
| фото взято lubotin.kharkov.ua
Хоч не був ти ще солдатом, Й не кричали тобі матом, Ще не били кулаком, Й не давали чобітком, Все одно тебе вітаю Буту мужнім я бажаю, Щоб побив ти ворогів Захистить ти нас зумів. Бо настане в нас війна, Ти отримаєш сповна - Будеш нас всіх захищати Неньку рідну виручати!
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |
Татіка | Дата: Пн, 04-Лют-2013, 12:01 | Повідомлення # 2 |
Мама трьох принцес
| *** Батька свого я вітаю З чоловічим святом: В юності, я точно знаю, Був найкращим він солдатом. Був він мужній воїн, Хоч не командир. Свята цього гідний, Захищав він мир! Я тебе вітаю батько, С святом всіх захисників. Сильним й мужнім залишайся, І турбуйся про батьків! *** Міцні засмальцьовані руки І м’язи тверді - наче дуб. На білій, як день, вишиванці Блищить українский тризуб. В очах - крижана недовіра, Як глобус блищить голова. Давно не гуляла сокира По вулицях міста Москва... Зі Святом Захисника Вітчизни! *** Нащадки славних козаків, І січових стрільців, І нині ви від ворогів Бороните краї. *** Коня жінки в спромозі зупинить, Вогонь й вода - то вивчені стихії. І мідні труби не такі страшні... Якщо ви поруч, дорогі мужчини! *** Зранку в роті пахне кака, За вікном холодна мряка. Поруч жінка без білизни, З Днем Захисника Вітчизни! *** Не кожне зерня може стати плодом. Не кожна капелька попаде в море. Не кожен вітер стане буревієм. Не кожна хвиля може стати штилем. Не кожне слово в пісню попаде. Не кожна правда може стати болем. Нехай слова, що ми тут написали. Про збуті та не збуті справи. Вас у житті завжди минали. Всі помисли завжди ставали. На добро, на щастя, на любов! Грошей побільше щоб завжди ставало! І захищати Ви не розівчились, Все те, заради чого народились! Наснаги, сили та любові, Вам до життя та до "лихої" долі! Здоров’я в поміч, щастя в порятунок! Дай Боже, довгий вік усім Вам у дарунок! *** Гвардійці - люди мужні, Берети набакир, Прекрасні, сильні, мужні, Красивий в вас мундир. Та шана вам найбільша Від рідних й друзів нині За вірну, беззавітну, Службу Батьківщині. *** Тебе сьогодні ми вітаєм, Від всієї душі тобі ми бажаєм: Щасливих днів і ніжної ласки, Принцесу милу із гарно казки, Перемогу важку в боротьбі - Хай все це дістанеться тобі! *** Кого з усіх чоловіків Вітати з Днем захисників Найперше – тих, хто відслужив, Хто хоч би раз з кумою жив, Хто пив горілку, пив вино, На фільми жахів був в кіно, Хто чи мисливець, чи рибак, Хто любить секс, те не маніяк, Хто має гроші і авто, Хто може жити років сто, Хто на плацу кричить УРА! В кого пузо випира, Хто гроші сіє, як зерно, І тих, хто щедрий на добро Матеріали сайту pozdravlenye.com
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |
Валенок | Дата: Пн, 26-Лют-2018, 19:39 | Повідомлення # 3 |
Зародок
| верно
|
|
| |