Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСр, 24-Кві-2024, 16:01

НАШІ ДІТКИ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » В ОЧІКУВАННІ ДИВА » Календар вагітності » Секс під час вагітності (Близкість у трьох)
Секс під час вагітності
ТатікаДата: Ср, 09-Вер-2009, 11:46 | Повідомлення # 1
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Чи можна під час вагітності займатися сексом? Ознайомтеся з усіма "за" та "проти" та вирішіть це питання для себе один раз і назавжди.

Деякі фахівці схильні закликати подружжя до стриманості лише тоді, коли вагітність протікає з ускладненнями. проте навіть якщо ваша вагітність протікає ідеально, ваша дитина отримає багато відчуттів під час вашого статевого акту. І навряд чи вони будуть приємними.
науково доведено, що існує так звана «пренатальна пам'ять». це означає, що в підсвідомості людини зберігається інформація, записана ще на клітинному рівні. тобто дитина сприймає і записує дані ще до того, як у неї сформується мозок і повноцінна нервова система. Висновки робіть самостійно.
Багато консультантів, гінекологів і акушерів радять слухати приємну музику під час вагітності, розмовляти з малюком, що ще не народився. І при цьому в суспільстві існує думка про те, що заняття сексом під час вагітності не принесуть ніякої шкоди дитині. Давайте спробуємо уявити, що відчує малюк? Під час занять сексом, у мить, коли жінка відчуває оргазм, матка скорочується. цьому скороченню сприяють гормони простагландіни, що знаходяться в спермі, вони здатні стимулювати появу пологової діяльності, що спричиняє небезпеку переривання вагітності. Трясіння, різкі звуки, сильне скорочення м'язів − ось, що відчуває дитина. мабуть, це було б занадто для вас зараз – потрапити в подібні умови. притому, що ваше тіло абсолютне беззахисне і досить крихке.

Лікарі виділяють також «групи ризику». якщо ви входите до однієї з таких груп, то для вашої дитини секс є небезпечним:
• пацієнтки з проблемами з настанням вагітності
• пацієнтки з низькорозташованою плацентою: якщо вона перекриває вихід з матки (цю проблему можна виявити під час сеансу узі-сканування), статевий акт може викликати кровотечу;
• партнери, у яких виявлені запальні захворювання, що передаються статевим шляхом (наприклад, сифіліс, гонорея). у цьому випадку існує небезпека інфіціювання плодових оболонок, що найчастіше приводить до передчасного відходу навколоплідних вод;
• при багатоплідній вагітності (двійнята, трійня). це пов'язано з тим, що при багатоплідній вагітності завжди присутній ризик передчасних пологів, а сексуальне збудження може стимулювати пологову діяльність;
• якщо матка постійно знаходитися в тонусі. в цьому випадку, незалежно від терміну вагітності, статевий акт може спровокувати скорочення матки і передчасні пологи;
• якщо вже були викидні і передчасні пологи або при загрозі викидня;
• пацієнтки за 2-3 тижні до передбачуваного терміну пологів;
• небезпечними вважаються дні передбачуваних менструацій, тобто кожен четвертий тиждень терміну (4-ий, 8-ий, 12-ий, 16-ий, і.т.д.), а так само дати попередніх викиднів;
• при появі кровотечі або виділень, що мажуть, рекомендується утриматися від сексуальних контактів

Цікаво, що відношення жінки в "положенні" до сексуального життя дещо змінюється. можна сказати, що природа сама піклується про наше здоров'я, оскільки майбутні мами в перші тижні вагітності зазвичай майже не відчувають сексуального потягу. Річ у тому, що в цей час організм виробляє в основному прогестерон - гормон спокою, що охороняє вагітність. Тому багато жінок відзначають, що в цей період їх більше влаштовує не активне статеве життя, а найрізноманітніші ніжності, поцілунки, ласки. потреба в активних заняттях сексом залежить у першу чергу від гормону естрогену. В основному він виробляється в першу половину менструального циклу, у момент овуляції спостерігається пік його вмісту в крові, а значить, і пік сексуального потягу. до кінця вагітності кількість естрогену починає поступово збільшуватися, оскільки його кількість сприятливо діє на початок пологової діяльності. Звичайно, якщо заняття сексом приносить вам дійсно багато, якщо ви почуваєтеся після цього щасливою не годину, і не дві, а довше… ваш стан і ваші емоції вплинуть на дитину. І вона стане трошки щасливішою.
Тому вибирайте ви.


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
ТатікаДата: Пт, 23-Лип-2010, 16:54 | Повідомлення # 2
Мама трьох принцес
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 739
Статус: Offline
Секс під час вагітності: найкращі пози
Упродовж століть про секс під час вагітності не прийнято було говорити. Для наших прародителів, мало інформованих лікарями і знахарями, секс «в положенні» був чимось негігієнічним, заразливим. Якби вони придивилися до цього питання уважніше, вони б зіткнулися з абсолютно іншою картиною: сьогодні живіт вагітної жінки еротичний, вагітні зірки знімаються голими для модних журналів, а медики рахують статевий акт під час вагітності таким же або навіть здоровішим заняттям, ніж в «звичайному» стані.

Наявність сексуального бажання під час вагітності залежить не тільки від особливостей кожної окремої жінки, але і від строку вагітності.

Згідно всіх проведених досліджень, у 54% жінок протягом перших трьох місяців вагітності сексуальне бажання знижується у зв'язку з фізичними змінами в організмі, а також через токсикоз, нудоту на початковій фазі. Також створює свій вплив і психологічний чинник – страх перед появою на світ нової істоти.

Але все це закінчується на четвертому місяці вагітності. Організм жінки вже перебудувався, гормональний фон стабілізувався, і лібідо зростає. З цієї миті і до шостого або сьомого місяця жінка відчуває потребу в активному статевому житті, швидше і легше збуджується. Зовнішні і внутрішні статеві губи під час статевого акту збільшуються, і тому секс приносить більше задоволення, в окремих випадках жінки навіть досягають багатократного оргазму.

З шостого місяця вагітності, 75% пар продовжують вести нормальне статеве життя, тоді як 25% відчувають дискомфорт через великий живіт і неспокій за стан дитини, що заважає їм нормально займатися сексом.
Сексуальні пози для вагітних
На боці
Ця поза дуже зручна, якщо живіт вже дуже великий. Жінка лягає на бік, а чоловік – позаду неї, підтримуючи тілом частину її ваги. При необхідності, для полегшення статевого акту, чоловік піднімає і підтримує рукою ногу жінки. Така поза допомагає уникнути тиску на плід, крім того, чоловік має можливість пестити груди і живіт своєї партнерки.
Лицем до лиця
Жінка сідає зверху на свого партнера. У такій позі вона може контролювати глибину проникнення і ритм. Хоча ця поза може показатися важкою для жінки на п'ятому або шостому місяці вагітності, це не зовсім так: чоловік може використовувати свої стегна або коліна як опору для партнерки, щоб їй було зручно і вона зосередилася на рухах.
Секс на спині
Вагітна лягає на спину, а чоловік проникає в неї збоку, лягаючи під її стегна. Ця поза хороша для жінок на четвертому місяці вагітності або на раніших термінах, оскільки, починаючи з п'ятого місяця, із-за тяжкості матки секс в такій позі може спровокувати серйозні кровотечі.
Секс сидячи
Стілець може відмінно підтримати вагу двох тіл і зробити секс зручніше. Зрозуміло, чоловік сідає на стілець, а його партнерка – на нього, розсунувши широко стегна. Якщо термін великий, то жінка може сісти до партнера спиною.
Секс на колінках
Любителі цієї позиції можуть практикувати її протягом перших шести місяців вагітності. Важливо покласти під живіт партнерки подушки, щоб їй не було так важко.


mama-tato.com.ua


Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
 
Форум » В ОЧІКУВАННІ ДИВА » Календар вагітності » Секс під час вагітності (Близкість у трьох)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


"НАШІ ДІТКИ" © 2024