Різдвяні вірші
|
|
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:07 | Повідомлення # 31 |
Мама трьох принцес
Статус: Offline
| Різдвяна ніч... Хіба сказати вдасться, Як повно в ній і таємниць і мрій, І спогадів, і снів, і скільки щастя, І скільки мрії в сповненні надій?! Бо це ж та ніч, в якій зоря засяла, - Й на цілім світі нова радість стала!
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:09 | Повідомлення # 32 |
Мама трьох принцес
| Добре, що на білім світі Є таке створіння – діти, Симпатичні, говірливі, І вертляві, й галасливі. Разом з вами тут сидять, Христа хочуть прославлять. Тож ви будьте всі уважні, Ті, хто старші, хто поважні. Вам послухать не зашкодить, Як Різдво в дітей проходить. У дитячому служінні Лине хай Христу хваління!
Якщо я онлайні, то це ще .... не говорить про те, що я тут ..... може це просто моє ..... АЛІБІ.
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:09 | Повідомлення # 33 |
Мама трьох принцес
| Із далекого краю лине вістка свята – Ми вас щиро вітаєм в день чудовий Різдва! Нехай зірка яскрава вам надію пошле, І Спасителя слава в ваше серце ввійде! Хай завжди в вашім серці промінь з неба горить, А Отець наш небесний мир і щастя дарить! Наш Спаситель сьогодні всім дає благодать. Буде милість Господня нас від зла зберігать. Із далекого краю лине звістка свята – Ми вас щиро вітаєм з днем чудовим Різдва!
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:10 | Повідомлення # 34 |
Мама трьох принцес
| Пливуть за обрії віки, Події мчать мов блискавиці… Народу Божого сини Ждуть виконання обітниці. Хоча пригноблені вони Бували зовні ворогами І часом навіть боввани Собі на лихо будували, Та потім каялися знов, І, щоб очистити провини, З жертовника лилася кров Ні в чім невинної тварини. Месії образ неземний Беріг народ, як мрію світлу. Тим часом Рим жорстокий, злий Ступав, як завойовник світу. І саме в цей непевний час В краю Ізраїльськім, в Юдеї, Для всіх людей родився Спас, Що був надією євреїв. Там журналістів не було Про цю подію сповістити, Та ми читаєм про Різдво У книгах Нового Завіту. Святі апостоли Христа Донесли радісну новину, Щоб знали села і міста Про Божу неземну Дитину. Це свято і до нас дійшло, Звучить веселими піснями, Тому розкажем про Різдво І ми дитячими словами.
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:10 | Повідомлення # 35 |
Мама трьох принцес
| Слава Богу! Слава Богу! Незабутній маєм час, Із далекої дороги Рік Новий прийшов до нас! Ні, не в гості, як на диво, А трудитись на землі, Щоб усі були щасливі І дорослі, і малі. В нього є мета ще інша, Вища будь-яких вершин,- Щоби ті, хто досі грішний До Спасителя прийшли. Ще він хоче неодмінно Свій карбуючи прихід, Щоб воскресла Україна Із руїн минулих літ. Ми з хвалою: Слава Богу, Зустрічаєм дні Різдва, З Віфлеємської дороги Благодать до нас прийшла
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:10 | Повідомлення # 36 |
Мама трьох принцес
| Народжене від Бога, на сіні спить Дитя; Багатим і убогим у Нього є життя. Хвалу Христу співаймо, Він народивсь для нас. Всі Бога прославляймо у цей святковий час.
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:18 | Повідомлення # 37 |
Мама трьох принцес
| Послухайте нині, дорослі і діти, Звершилося чудо велике на світі! В минулі часи і в далеку давнину Небесний Отець послав людям новину. На землю спустилось вечірнє затміння, І раптом з небес донеслося хваління. Почули його пастухи біля стада, В серця їх вселилася Божа відрада. “Родився вам Цар!” – так звучали ці співи; До вух пастухів ті слова долетіли. А зірка на небі царям показала, Де в яслах на сіні Дитятко лежало. Тоді пастухи поклонились Хлоп’ятку, Царі принесли подарунки з достатку. Сьогодні Ісус не Дитя, а Цар Слави, Він хоче, щоб ми йому серце віддали.
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:18 | Повідомлення # 38 |
Мама трьох принцес
| День народження в Ісуса – Всіх на свято запросив, І про діток не забувся, Чути їхні голоси, У піснях Його віншують, Честь і славу воздають, Бо любов до Нього чують, І з ім’ям Його живуть. Ще й даруночки чудові Не забули принести – Кожен дав для Нього слово Мудрим, праведним рости. Яскрава зірочка на небі Горить, горить і не згаса. А дітвори веселий щебіт Дзвінкий, прозорий, як роса, До неї лине в ці хвилини – В нім слава Господу Христу, Що народився, як людина, В цю ніч, воістину святу. Горить зоря – не погасити, Вона нагадує для всіх, Що народився Сам Спаситель І смерть любов’ю переміг.
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:19 | Повідомлення # 39 |
Мама трьох принцес
| Є веселе взимку свято – То Різдво Христа багате: На мороз сухий, тріскучий, Вітрюганище колючий, І на різні добрі справи… Вічний Бог достоєн слави! Тож пісні Йому співаймо, Спаса щиро прославляймо!
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:19 | Повідомлення # 40 |
Мама трьох принцес
| Спить Вифлеєм і не знає Про дивне чудо з чудес. Ангельський хор сповіщає, Що милість зійшла із небес. В яслах родився Месія, Щоб грішних від смерті спасти. Радісна славна подія – Сумуєш, мій друже, лиш ти! Не стій же далеко від Нього І серце для Бога відкрий. Він – Правда, Життя і Дорога, Він – Друг, найдорожчий, святий! Сьогодні стоїть біля тебе, Сьогодні у небо всіх зве. Душею повірити треба І все навкруги оживе. Спіши, милий друже, не гайся, Прийди до Ісуса в цю мить. У щирій молитві покайся, Він в серці твоїм буде жить!
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:20 | Повідомлення # 41 |
Мама трьох принцес
| Я люблю Різдвяне свято, Бо в нім радості багато, Всі хотять колядувати, Свого Спаса прославляти. Хоч я золота немаю І ще мало чого знаю, До яселок я мандрую, Христу серденько дарую.
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:20 | Повідомлення # 42 |
Мама трьох принцес
| Ми маленькі зовсім діти, Але знаєм що Христос Любить всіх дітей на світі І спасіння нам приніс. Хочем ми, щоб люди знали, Що Христос спасає всіх, Тільки б ми Його призвали, - Зніме з серця всякий гріх. *** Ще читати я не вмію, Бо я дуже ще маленька, Але про Христа у яслах Розказала мені ненька. Як Його Марія мати На соломі спеленала, В серці Богові подяку Від душі вона складала. *** І мені моя матуся Розказала про Ісуса, Що Він в яслах народився, Як дитятко там смирився. *** Я скажу вам слово Краще над усе, Що Різдво Христове Радість нам несе! *** Хоч найменший я між вами, Але разом з діточками Про Різдво Христа співаю, В співах Бога величаю. *** Христос рождається! Радійте люди, Над темним світом світиться зоря, Спішіть усі оглянуть Боже чудо, Несіть дари для славного Царя!
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:20 | Повідомлення # 43 |
Мама трьох принцес
| Родився наш Христос маленьким, А потім хлопчиком Він став, А далі – виріс вище мами І всіх людей Він научав. Тепер ми всі тут ще маленькі, Але Господь поможе нам, І ми усі повиростаєм На радість Богові і вам.
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:20 | Повідомлення # 44 |
Мама трьох принцес
| А мені про Ісуса Розказала бабуся. Що коли Він народився – Ірод злобний царював, І малих діток невинних Він убити наказав. Та від Ірода сильніший Є на небі Бог святий, Він зберіг Христа від смерті, Залишивсь Ісус живий!
|
|
| |
Татіка | Дата: Ср, 06-Січ-2010, 19:21 | Повідомлення # 45 |
Мама трьох принцес
| Років я ще мало маю, Але вже про Бога знаю, Що Він любить всіх, спасає, Всіх до Себе закликає. Що родився в Палестині. Ні, не так, як дітки нині Мають ліжечка тепленькі, Одіялечка пухкенькі. Він родився у хліві. Друже, чуєш ти чи ні? О, прийми Його охоче, Він спасти тебе так хоче! *** Ісус був маленький У яслах лежав, Бо місця в палацах Ніде Він не мав. А я Йому серце Своє віддаю, - Живи в нім Ісусе, Тебе я люблю. Хоч серце маленьке, Та місце в нім є, Від нині й повіки Хай буде Твоє.
|
|
| |